Наймолодший син Григорія та Христини Решетніків Сашко показав кукіш на новому фото: “А ось вам”

Родина Григорія Решетніка є зразковою для всіх українських сімей, оскільки їхній підхід до виховання дітей та один до одного – це щось неймовірне. Звісно, що ідеально не буває ні в кого, проте вони намагаються зберегти це.

У Григорія та Христини судячи з картинки та цінностей їхньої родини – чудові взаємини, яким може позаздрити будь-яка родина, у якої щось не так, або є якісь непорозуміння чи конфлікти. Але й у Гриші не все так ідеально, і вони з Христиною самі про це говорили не одноразово. Просто є така істина, якщо ти хочеш щось зберегти – працюй над цим. Такого принципу у стосунках вони й дотримуються.

Родина Решетнік

Пара разом більше 10-ти років, і за цей час вони встигли народити трьох синів. Старшого Ваню, середнього Діму та молодшого Сашка. Звісно, що як і в будь-якій родині, більшу частину часу на виховання виділяє дружина, бо чоловік багато працює, аби прогодувати багатодітну сім’ю. Але і Гриша приділяє достатньо уваги своїм хлопцям, бо ростити їх без чоловічої руки – важко.

Тож, Христина та Гриша докладають багато зусиль, аби їхні діти виросли гідними людьми та в першу чергу справжніми чоловіками. Саме тому у них немає жорстких правил, вони не вбивають індивідуальність синів та не роблять їх однаковими. Діма, Ваня та Сашко абсолютно різні за характером, і це чудово.

Родина Решетнік

Хоча, зазвичай так завжди відбувається у родинах, що діти ростуть геть не схожим один на одного. До того ж коли батьки й не намагаються це зробити. А у випадку Христини, вона з кожною дитиною все більше і більше змінює підхід до виховання, адже покоління теж різні.

Так, днями фото наймолодшого Решетніка розлетілося мережею, адже у своєму юному віці хлопчик вже може крутити кукіш та адресує його росіянам, які не дають нам спокійно жити. Тож, днями Христина показала фото Сашка, де він крутить жести пальцями. Цей кадр батьки кумедно підписали на адресу окупантів. А у коментарях цей жест сприйняли також з гумором.

Схожі статті