“Тебе більше немає”. Ірина Федишин повідомила про смерть брата: у нього залишилась велика родина

Знаменита українська співачка Ірина Федишин повідомила про велику втрату в її родині. З життя пішов двоюрідний брат артистки. Що сталося, дізнайтеся в нашій статті.

Велика кількість українських знаменитостей має рідних, які знаходяться на війні. Брати та сестри, батьки та звичайні родичі – усіх так чи інакше зачепила війна. Так само ховають своїх друзів, знайомих, побратимів, тощо.

Нещодавно про велику втрату у своїй родині повідомила Ірина Федишин. Її двоюрідний брат Роман пішов з життя під час бою.

Ірина Федишин повідомила про смерть брата

Ірина Федишин повідомила про смерть брата

Так, Роман був близькою людиною для артистки, провів з нею дитинство і підтримував з нею зв’язок. Останній раз Ірина бачилася з героєм нашої статті за 10 днів до його загибелі. Чоловік героїчно пав у Соледарі.

Про смерть Романа Ірині Федишин повідомив його побратим Володя. Чоловік намагався забрати його з окопу, але через складну ситуацію в нього не вийшло.

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Ірина Федишин подякувала двоюрідному брату за дитинство, за підтримку, за любов і за все, що він привніс у її життя. Також вона попросила Володимира берегти себе.

До щасливого тексту знаменитість додала декілька спільних кадрів з братом, а також додала його особисті знімки. Судячи з контенту, який Роман публікував у своєму мікроблозі, дружини в нього не було. Втім, у 35-річного воїна була велика родина, яка щиро за нього хвилювалася, дуже його любила і з нетерпінням чекала у вільній Україні. Власне, Ірина зізналася, що не вірила у те, ніби з ним може щось статися.

У коментарях під публікацією співачки її шанувальники активно почали співчувати втраті сімейства, а також залишати слоУ коментарях під публікацією співачки її шанувальники активно почали співчувати втраті сімейства, а також залишати слова втіхи. Зокрема, користувачі мережі скандують: “Герої не вмирають”.

Схожі статті