Віра Кекелія з “Жіночого кварталу” показала, як виглядала у юності: співведучий Мірошниченко не впізнав би

Віра Кекелія – зірка "Жіночого кварталу" та суперфіналістка "Голосу країни-7" нещодавно ще й стала ведучою шоу "ЖВЛ" разом з Тимуром Мірошниченком, що тільки додає їй популярності.

На професійних досягненнях Кекелія не зупиняється, оскільки зовсім нещодавно жінка стала мамою. Та материнство не втримало творчий потенціал Віри вдома. Тому, з недавніх пір актриса кварталу стала телеведучою. А от її співведучим став вже досвідчений Тимур Мірошниченко, який із задоволенням підтримає свою новоспечену колегу.

Звісно, що новий проєкт у новому амплуа робить Віру більш цікавою для прихильників, тому жінка вирішила бути більш відвертою і вирішила підняти архіви свого підліткового періоду та показала фото. А також Кекелія розповіла про свої комплекси, які переслідували її всю юність та молодість.

Отже, Віра зробила колаж з двох фотокарток, юність та реальність. І варто сказати, що жінка дуже сильно змінилась, по-перше, її обличчя стало більш виточеним, по-друге, змінились брови та погляд, по-третє, Віра виглядає більш жіночною. А також Кекелія розповіла про свій ніс.

“У підлітковому віці я намагалась полюбити свій ніс. Полюбила і він реально змінив мою форму. Може ми, дійсно, думкою можемо робити величезні зміни” – розповіла Віра.

Тож, у юності дівчина мала свої певні комплекси, які не давали їй спокійно жити, але в якийсь момент вона прийняла в собі все і виявилось, що її зовнішність повністю змінилася. Чим зараз Кекелія дуже задоволена.

А для жінки, особливо для публічної, дуже важливо подобатися собі повністю і завжди. З косметикою та без, з укладкою, чи без. А також з будь-якими формами. Себе треба любити перш за все, а потім вже варто любити весь світ та людей, які тебе оточують.

Схожі статті