|
10.02.2023 20:37

Оля Полякова в плащі та золотих ботфортах до вух грандіозно готується до 8 березня: королева всіх жінок

Епатажна та яскрава "Королева ночі" Оля Полякова поділилася приємною новиною для всіх прихильників. Що встигла анонсувати зірка? Дізнавайтеся в нашій статті.
Автор: Юлія Ящук

Сучасна та енергійна, красива та впевнена в собі співачка Оля Полякова поділилася хорошою новиною з її фанатами. На своїй сторінці в Instagram зірка анонсувала дату повернення на сцену.

Як зазначила сама Оля – її концерт відбудеться вже зовсім скоро на свято 8 березня. Також Полякова у відео, яке опублікувала натякнула, що дуже скучила за такою атмосферою, яка панує у неї на виступах.

“Боже, коли це повернеться? А скоро!!! 8 березня Парковий! Київ! Чекаю!!”, – пише Оля Полякова.

Оля Полякова в своєму Instagram

Зазначимо, що у відео зірка постала у вишуканому золотистому вбранні з плащем та високими ботфортами. Оля завжди любить виділятися, а тому не боїться епатажності та відкритих образів, що майстерно підкреслюють її гарні та довгі ноги.

Згадаємо, що пару років тому Оля Полякова обожнювала носити кокошники. Це була її фішка, яка асоціювалася тільки з цією співачкою українського шоу-бізнесу.

Яких тільки в її арсеналі не було. Під кожне плаття, костюм співачка ретельно підбирала головний убір, який личив їй та її вбранню на концерт та світські заходи.

Нагадаємо, що не меншу роль в популярності Полякової зіграла її перемога у 2010 році в другому сезоні “Народна зірка” на телеканалі “Україна”. Тоді вона брала участь не сама, а спільно з Сергієм Лобом.

Зараз зірка активно продовжує працювати. На днях випустила новий трек спільно з Анрі Джохадзе “Чарівні очі”. Також продовжує зніматися з Машею Єфросиніною в їх спільному проєкті “Дорослі дівчата”.

Що ж, чекаємо, чим надалі буде дивувати суперблондинка Оля Полякова.