“Зачіпає”. У Олега Винника розповіли, як повелитель вовчиць реагує на чутки про його втечу до Німеччини

Керівниця фан-клубу дала ексклюзивний коментар стосовно відношення Олега Винника до хейту, який розгорнувся навколо його лікування в Німеччині.

Після новини про те, що Олег Винник, імовірно, може знаходитися за кордоном, навколо нього розгорівся справжній скандал. І коли до цього скандалу долучилися і колеги зірки, юристам довелося публічно розповісти пресі про те, що повелитель вовчиць дійсно знаходиться в Європі, де лікується.

Було наголошено, що про свою хворобу зірка говорив ще до початку повномасштабної війни в Україні, а також підкреслена його благодійна діяльність, у рамках якої артист передає на фронт велику кількість автомобілей.

У Олега Винника розповіли, як він реагує на чутки про його втечу до Німеччини

Як виглядає муза Олега Винника Ніно
У Олега Винника розповіли, як він реагує на чутки про його втечу до Німеччини

Сам Олег жодного разу не дав коментаря або інтерв’ю. Що звісно унеможливлює для фанатів артиста зрозуміти ситуацію, в якій він знаходиться. Втім, нещодавно керівниця офіційного фан-клубу Олега Валерія Барон дала коментар стосовно його реакції на ситуацію для YouTube-каналу “Зірковий”.

У ньому вона розповіла, що навіть якщо повелителя вовчиць дана ситуація зачіпає, то він ніколи не дасть про це знати.

“Олег завжди дуже розважливо і спокійно ставився до цих питань. Хейт періодично з’являвся з різних питань. У глибині душі це зачіпає, тим більше, коли людина сама розуміє, що це неправда, що вона зовсім інша. Я знаю Олега як людину, яка про це точно не говоритиме. Тому скаржитися чи на когось ображатися він точно собі не дозволить”

Нагадуємо, раніше Олег Винник потрапляв у неймовірно гучний політичний скандал, коли взяв участь у агітаційному ролику з російськими артистами. Тоді він зізнався, що гадки не мав, у що його втягують, і опинився там несвідомо.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.