Трендовий манікюр на весну 2023: показали Олена Зеленська, Олена Кравець, Катерина Репяхова

Манікюр – це особлива пристрасть дівчат, його люблять робити усі – і знаменитості, до слова, теж. Саме вони показали, що буде модним навесні цього року.

Манікюр – чи не найголовніша складова успішного образу жінки. На руки часто звертається увага, саме тому нігтики мають бути акуратними та красивими, доглянутими та чистенькими. Зараз уже дуже поширений манікюр: у кожному місті безліч майстрів, а вони вже мають технології та ідеї, вміння та пропозиції на розсуд будь-якої модниці. Українські зірки показали власним прикладом, який манікюр буде модним по всій країні вже зовсім скоро – буквально за якихось два тижні, навесні.

Олена Зеленська

Перша леді України, як ніхто інший, знає, що таке стиль та вишуканість, мода та елегантність. Вона часто з’являється на публіці і кожного разу її вигляд просто бездоганний. Жінка ввела в моду простоту та водночас ефектність без зайвих прикрас. Олена Зеленська в манікюрі обирає стриманість та простоту: її нігтики просто гарно обрізані, мають форму, а колір – дуже-дуже нейтральний.

Олена Зеленська
Олена Зеленська

Олена Кравець

Якщо наша попередня знаменитість – це дружина Володимира Зеленського за паспортом, то нинішня, Олена Кравець, – це теледружина президента. Відповідно й вона має виглядати на всі сто. Жінка завжди вдало підбирає собі образи, ну а в манікюрі обирає класику: фарбує нігтики класичним червоним.

Олена Кравець
Олена Кравець

Катерина Репяхова

Молода дружина відомого співака Віктора Павліка ніколи не відстає від трендів. Вона, як ніхто інший, у курсі всіх модних подій. Крайній раз, коли жінка зробила манікюр, вона обрала колір максимально наближений до натурального відтінку нігтиків. Нюд наразі дійсно модний, і виглядає дуже акуратно та стримано, вишукано та елегантно.

Катерина Репяхова
Катерина Репяхова

Схожі статті