Померлий Жванецький залишив півмільярда: кому піде його спадок?

Величезні статки Михайла Жванецького дістануться найріднішим.

Минув лише тиждень після смерті Михайла Жванецького, а вже цікавляться хто успадкує величезні статки сатирика. Майна у нього і справді багато.

Лише з нерухомості у нього два заміські будинки, один у Гробово, а другий – у Троїцькому, велика шестикімнатна квартира у Москві у Старопіменовському провулку у ЖК “Будинок письменників”, квартира в Одесі і, як розповідає Йосип Кобзон, ще є будинок в Америці. Щоправда про нього сатирик ніколи не розповідав. Зараз у шестикімнатній московській квартирі Михайла та Наталії Жванецьких мешкає їхній 25-річний син Дмитро.

Михайло Жванецький з сином Дмитром
Михайло Жванецький з сином Дмитром

Не менше, ніж майна, і родичів у відомого гумориста. За інформацією адвоката, Михайло Жванецький був тричі одружений і має п’ятеро дітей. Крім цього відомо, що у сатирика є ще позашлюбний син від стосунків з домогосподаркою.

Що ж до поділу спадщини, то цілком ймовірно, що майно поділять між собою дружина Михайла Жванецького наталія та їхній син Дмитро. Хоча не виключено, що претендувати на частину статків сатирика можуть діти від попередніх шлюбів та відносин.

Якщо ж заповіт знайдуть, то спадок отримають лише ті, хто в ньому вказаний. Якщо ж на момент оголошення стане відомо про неповнолітніх або непрацездатних родичів артиста, то вони отримають свою частку. При цьому вона складе всього половину від того, що могли б отримати без заповіту.

Про дітей відомо, що син максим проживає в Америці. у михайла Жванецького є ще донька Ліза, спільний з Наталією син Дмитро і позашлюбні донька журналістка Ольга та син Андрій. Але з ними у гумориста не було особливо теплих відносин і спілкувалися доволі рідко.

Схожі статті