Молода дружина Віктора Павліка опинилась у пологовому та розповіла про свою вагітність: навіть живіт показала

Дружина знаменитого українського музиканта Віктора Павліка Катерина сколихнула мережу, з'явившись у пологовому будинку "Адоніс". Чи очікує пара на поповнення?

Півтора роки тому дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катерина народила йому сина Михайла. Хлопчик приніс сім’ї велике щастя, адже був очікуваним та дуже бажаним.

Віктор Павлік із дружиною
Молода дружина Віктора Павліка опинилась у пологовому

Втім, шанувальники підозрюють, що зіркова пара може не зупинитися на досягнутому і наважиться на ще одні пологи.

Молода дружина Віктора Павліка опинилась у пологовому

Нещодавно Репяховій вдалося дуже заінтригувати свою публіку. Дівчина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри біля клініки Адоніс, яка займається введенням вагітності, пологами та піклуванням про новонароджених і малюків.

Молода дружина Віктора Павліка опинилась у пологовому

Причину свого візиту до медустанови блогерка не озвучила, однак через декілька годин вирішила пригадати, як проходила її перша вагітність. Зокрема Катерина розповіла, що мала сильний токсикоз на перших місяцях.

До тексту зірка додала архівні фотографії, на яких постала приблизно на 6-7 місяцях вагітності. Красуня обрала для фотозйомки базову чорну сукню. У кадрі Катерина ніжно обіймає животик.

Нагадуємо, концертна директорка Катерина Репяхова є четвертою дружиною Віктора Франковича. Пара побралася 3 роки тому, а вже через рік стала батьками. Окрім співпраці зі своїм законним чоловіком, дівчина активно займається розвитком свого блогу та бізнесу. 2022-го їй вдалося здійснити свою мрію та відкрити магазин дитячого одягу. Після початку повномасштабної війни в Україні родина не евакуювалася, однак Катя навесні їздила до своєї сестри в Ізраїль, де пробула близько місяця.

Схожі статті