49-річний Андрій Данилко досяг бажаного та забрав маму Сердючки Інну Білоконь за кордон: пообіцяв поцілунки

Відомий український виконавець Андрій Данилко повідомив, що разом зі своїм колективом з'явиться ще в одній європейській країні, щоб дати концерт.

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко з самого початку повномасштабної війни в Україні говорив гучно, жорстко та безкомпромісно. Музикант робив усе від себе залежне, щоб допомогти українцям впоратися з ворогом, давав ексклюзивні інтерв’ю найрізноманітнішим журналістам, і майже не виходив зі своєї квартири, яка знаходиться в центрі Києва, і перебував в очевидній небезпеці.

Андрій Данилко та мама Сердючки провели концерт та їдуть далі
Андрій Данилко забрав Інну Білоконь за кордон

Через декілька місяців артист прийняв рішення влаштувати великий концертний тур світом. Розпочався він з країн Прибалтики, зібрав справжній аншлаг і продовжився Європі, і навіть на Ближньому Сході.

Андрій Данилко забрав Інну Білоконь за кордон

Нещодавно виконавець ролі Вєрки Сердючки знову вийшов на зв’язок. Андрій оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий анонс. Наступна країна у якій фанати чекають на колектив провідниці та її матері Інни Адольфівни — Італія. Текст він супроводив фотографією Інни Білоконь, яка сидить у барі і помітно втомлена. У коментарях можна навіть спостерігати за тим, як користувачі мережі хвилюються за акторку і бажають їй відпочинку.

До речі, Андрій також пообіцяв усім, хто прийде на концерт в Італії багато поцілунків. Перед такою пропозицією, звісно, встояти важко.

Нагадуємо, що декілька років тому Андрій Данилко повідомив про відновлення своєї музичної кар’єри, яка була поставлена на тривалу паузу. Тоді артист почав з’являтися на телебаченні, але великих концертів майже не давав. Після 24 лютого колективу довелося попрацювати на славу.

Схожі статті