Закохався з першого погляду: Тарас Цимбалюк розкрив стосунки з учасницею “Холостяка-4” Світланою Готочкіною

Стало відомо, що талановитий актор Тарас Цимбалюк знову не сам. Його серце заполонила екс-учасниця проєкту "Холостяк-4" Світлана Готочкіна. Що відомо про стосунки зіркової пари? Будемо дізнаватися разом.

Тарас Цимбалюк та Світала Готочкіна публічно заявили про свої стосунки. Все сталося дуже непередбачувано. Їх познайомила спільна подруга. Вони почалися спілкуватися в листуваннях у соціальних мережах і бути просто друзями, проте згодом Тарас зрозумів, що відчуває захоплення дівчиною.

В офіційних стосунках перебувають п’ять місяців. Разом поки не живуть, хоча дуже часто проводять час: розмовляють та захоплюються один одним з кожним днем все сильніше.

Жага до життя, відмінне почуття гумору, любов до спорту й активностей – об’єднують пару.

Тарас Цимбалюк та Світлана Готочкіна

Ексклюзивно в інтерв’ю “Як ти?” з Григорієм Решетніком на телеканалі СТБ актор відверто поділився стосунками зі Світланою.

Актор зазначив, що їх життєві цінності з новою дівчиною дуже збігаються. Він хоче міцну сім’ю, дітей й не бачить сенсу просто так зустрічатися без подальших планів про спільне майбутнє.

“На даному етапі ми хочемо, щоб не так багато уваги приділяли нашій парі, адже щастя любить тишу. Не очікував, що найближчим часом зустріну людину, яка збігається по багатьох критеріям”, – поділився Тарас.

Також Цимбалюк ділиться, що першим етапом в зародженні їх почуттів стала телефонна розмова від якої спочатку нічого не очікував. Вони проговорили чотири години.

“В нас настільки стався якийсь синхрон. Було цікаво дізнатися один про одного хоч щось, адже не розумів з ким я розмовляю”, – відверто розповів Цимбалюк.

Схожі статті