Полякова та Буряковський не проведуть 14 лютого разом? Зірка заявила про плани на День Святого Валентина

Талановита співачка та суперблондинка Оля Полякова поділилася новиною про ще один свій виступ. Які деталі відомі? Де буде проходити дійство? Розкажемо вже зараз.

На своїй сторінці в Instagram співачка анонсувала ще один свій виступ на День Святого Валентина. Зірка опублікувала відео з афішею, де була зображена Оля Полякова з описаними деталями події.

Сторіз Олі Полякової
Сторіз Олі Полякової

Благодійний аукціон на підтримку ЗСУ та ВПО відбудеться 14 лютого в Буковелі за участі самої зірки:

“14 лютого F&B spa resort Буковель!!!”, – поділилася Оля.

Зазначимо, що сама Полякова дуже скучила за своїми виступами, особистою атмосферою на концерті, тому з радістю ділиться анонсами дат та місцем, де відбудуться всі зустрічі із зіркою.

Так, на днях Олі Поляковій вдалося вразити своїх фанів щасливою новиною. У своєму Instagram співачка повідомила, що повертається із новою концертною програмою 8 березня. Це свято запам’ятається всім жінкам й не тільки – переконані шанувальники. Виступ відбудеться в Києві у КВЦ “Парковий”. Вся україномовна програма, нові пісні та переведені російськомовні хіти – чекають на вас.

Хтось вважає, що зараз недоречно проводити будь-які концерти, але віддані поціновувачі творчості Полякової з нетерпінням чекають цієї незабутньої події.

Нагадаємо, що спочатку співачка разом із дітьми  виїхали за кордон. Проте через деякий час вирішила повернутися до чоловіка та буденних справ. Зараз вони з Вадимом Буряковським мешкають у своєму будинку під Києвом.

Дочки Полякової залишилися у Великій Британії. Старша вже вчиться в коледжі, а молодша ходить до школи.

Схожі статті