Заріцька, Комаров, Білик: які романи склалися на головному танцювальному шоу країни “Танці з зірками”

"Танці з зірками" виявляється не тільки шоу про танці, але й про кохання. За всю історію проєкту є пари в яких зав'язалася міцна симпатія, любов, дружба. Що відомо зараз про відносини учасників? Дізнавайтеся в нашій статті.

Ми розглянемо історії найвідоміших танцювальних пар, де паркет подарував їм не тільки хорошу фізичну підготовку, а й кохання, симпатію, дружбу.

Олександра Заріцька та Юрій Мєшков

Співачка, солістка гурту “KAZKA” стала учасницею “Танців з зірками” у 2021 році. Її партнером в шоу був Юрій Мєшков. Прихильники зірки відразу помітили, що між парою щось відбувається. Та і сама Саша не раз натякала глядачам, що між ними більше, чим просто дружба.

Мєшков навіть кликав Заріцьку на побачення і відкрито заявляв, що співачка йому  подобається. Всі із нетерпінням чекали розв’язки такого любовного зв’язку, проте як складалися їх відносини після шоу – ніхто не афішував. Юрій лише зазначив, що вони надалі спілкуються, але коментувати більшого він не став.

Олександра Заріцька та Юрій Мєшков в Танцях з зірками

Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко

Дмитро Комаров був учасником головного танцювального шоу країни у 2007 році. Його партнеркою, а згодом й майбутньою дружиною стала Олександра Кучеренко.

Дмитро Комаров й Олександра Кучеренко

Цікавим фактом є те, що на паркеті пара вміло приховували свої почуття, але після одруження стало зрозуміло, що їх звів танцювальний проєкт. Весілля зіграли у 2019 році в Києві, а повінчатися вирішили в Єрусалимі.

Ірина Білик та Дмитро Дікусар

Ірина Білик стала учасницею “Танців з зірками” у 2007 році. Їх роман стрімко розвивався. Навіть вік не заважав парі так палко та пристрасно кохати одне одного. На момент зустрічань Дмитру було 25, а Білик на 15 років старша.

Ірина Білик та Дмитро Дікусар

Вони були разом до 2010 року та навіть зіграли весілля в Ріо-де-Жанейро.

Ірина відверто розповіла, що на момент участі у шоу, кохання не було. Проте коли прийшов час розлучатися, то зрозуміла, що палко кохає Дмитра і нічого з цим зробити не могла.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.