“Таке кохання можна назвати сліпим”: дочка Сумської Паперна переживає зраду в росії, пока мама споглядає війну

Дочка знаменитої української акторки Ольги Сумської Тоня Паперна, не дивлячись на війну в Україні, взяла участь у зйомках нового російського фільму, в якому прожила драму.

Після початку повномасштабної війни в Україні фанати Ольги Сумської досить довго чекали на те, що її старша дочка Тоня Паперна, яка вже декілька років проживає в москві, і наважиться заговорити про свою антивоєнну позицію. Втім, цього не тільки не сталося, акторка навіть заблокувала доступ своїм співвітчизникам до особистої сторінки в соціальній мережі Instagram.

Цим не обійшлося: Антоніна також з’явилася на червоній доріжці в столиці російської федерації, роблячи вигляд, наче нічого не відбувалося. Не обійшлося і без роботи у російському фільмі.

Дочка Ольги Сумської знялася в новому російському фільмі

Дочка Ольги Сумської знялася в новому російському фільмі

Нещодавно був анонсованана прем’єра кінострічки, в якій Тоня Паперна зіграла головну роль. Дочка Ольги Сумської на цей раз перетворилася у жінку, яка пережила важку зраду в особистому житті і намагається знайти своє кохання.

“Моя Дана – дуже сильна та самодостатня дівчина. Вона реалізувала себе в кар’єрі та вже повністю готова до сімейного життя. Зустрівши Микиту, вона відчула, що поруч із нею саме той чоловік, який їй потрібен – дорослий, самостійний та розуміючий. Навіть переживши зраду, вона впевнена, що Микита – її людина. Таке кохання, напевно, можна назвати сліпим, але я впевнена, воно здатне подолати будь-які випробування”, — розповіла Антоніна Паперна.

Варто відмітити, що буквально декілька днів тому в ефір вийшло ексклюзивне інтерв’ю Ольги Сумської, в якому вона не витримала та розплакалася через ситуацію зі старшою дочкою. Зірка дуже сумує за нею і важко переживає хейт, який розгорнувся навколо Тоні.

Схожі статті