|
11.02.2023 22:20

Відсутність вихідних та відпочинку: Світлана Лобода поскаржилася, як напружено працює останнім часом

Автор: Юлія Ящук

Так, на своїй сторінці в Instagram співачка поділилася новим дописом, де розповіла, що останні місяці активно працювала без вихідних:

“Сьогодні перший вихідний за останні пару місяців. Стараюся розслабитися, хоч і зовсім не вмію цього робити”, – пише зірка.

Не менш важливою новиною – є концерти співачки, які заплановані в різних містах та країнах світу таких, як: Германія, Ізраїль, Баку. Зараз зірка збирається активно працювати. В планах монтаж кліпу, фінальний етап здачі альбому. Світлана Лобода зазначає, що на нас чекає щось дуже особливе та цікаве:

“Нас вже давно чекає тур по Германії, Ізраїль, Баку. А поки – монтаж кліпу та фінальна здача альбому. Аби ви знали, як я хочу ним поділитися. Так що запасаємось терпінням і працюємо!”, – ділиться з підписниками Світлана.

Нагадаємо, що справжню популярність співачка відчула після виходу кліпу на пісню “Жить легко” у 2010 році. Лобода постає в образі товстушки, якою вона стала після програшу на щорічному співочому конкурсі “Євробачення”.

Також до початку сольної кар’єри була в складі гуртів “ВІА Гра” та “Капучино”. Пробивала собі шлях в українському шоу-бізнесі й таким відомим шоу на Новому каналі, як “Шоуманія”, де була в ролі ведучої.

Така запальна, енергійна та яскрава білявка відразу закохала в себе всю публіку, а тому зараз збирає величезні стадіони на своїх концертах. Її кліпи завжди набирають мільйони переглядів на YouTube та потрапляють в рекомендації.