Розбірки лисих: Слава Дьомін розповів, чому Влад Яма робить вигляд, що його не знає та публічно ігнорує

Знаменитий український журналіст Слава Дьомін випустив сюжет, в якому розповів про свої стосунки з Владом Ямою та як саме розвивається їхній конфлікт.

Декілька місяців тому Слава Дьомін вперше розповів про те, що в нього сталася неприємна ситуація з Владом Ямою. Після того, як хореограф дав інтерв’ю журналісту, він на щось образився, заблокував Славу, а також його сина. Причину такого вчинку Влад не вказав, і досі продовжує мовчати.

Слава Дьомін розповів, чому Влад Яма робить вигляд, що його не знає

Нещодавно журналіст знову підняв хвилююче його питання, і як з’ясувалося, їм не тільки не вдалося владнати конфлікт. Яма після почутого публічного звернення до нього з закликом помиритися то розібратися в ситуації, зробив вигляд що просто не знає Дьоміна.

Так, одна з користувачок поцікавилася, що відбувається між хореографом та радіоведучим, на що Влад відповів: “Хто це?”.

Слава Дьомін розповів, чому Влад Яма робить вигляд, що його не знає

Слава вирішив відреагувати на даний інцидент і знову публічно заговорив про поведінку танцюриста. На цей раз він не просив Влада схаменутися та поговорити, але лише заявив, що образа чоловіка настільки сильна, що навіть не дозволяє йому погодитися на діалог.

“Образа Ями настільки велика і для мене досі незрозуміла. Тобто легше ображатись, і ображати мене, ніж прослухати моє повідомлення та розібратися. Але на це мабуть здатні не всі. А так повинні робити всі дорослі та мудрі люди. Просто спілкуватись”, — заявив Слава.

Так, адже Дьомін розповів і про те, що відправив Владу голосове повідомлення, яке хореограф відкрив, але нічого не відповів. Тож конфлікт досі підвішений у повітрі і ніяк не вирішується. При цьому обидва не можуть пояснити реальну причину сварки.

Нагадуємо, після початку повномасштабної війни в Україні Влад знаходиться разом зі своєю сім’єю в Сполучених Штатах Америки, де активно займається благодійністю. Через це Ямі постійно доводиться вислуховувати критику на свою адресу.

Схожі статті