|
12.02.2023 09:27

Вона подарувала йому дитину, а він їй — свободу: як виглядає екс-дружина Дана Балана, яка переплюнула Кароль?

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан веде голос холостяцький образ життя і не приховує, що йому більше імпонують короткі історії та інтрижки. Зв’язувати себе серйозними стосунками з жінками він, здається, не горить бажанням через завантаженість.

Як виглядає колишня дружина Дана Балана

І хоча зірка запевняє, що ніколи не був одруженим. молдавська преса та фанати артиста схиляються до думки, що у нього все ж таки була благовірна. Мова йде про румунську модель Еллу Крупеніну ім’я якої у двотисячних постійно лунало з екранів та згадувалося в друкованих виданнях.

Як виглядає екс-дружина Дана Балана

Ба більше, поговорюють, що саме вона народила артисту єдиного спадкоємця — сина Алана. Мовляв, пара прожила разом всього 5 років, а згодом через численні конфлікти, які ініціювала Елла через ревнощі, Дан прийняв рішення розійтися. Згодом з’являлися новини, що красуня перебуває в Ізраїлі. І це цілком імовірно, адже Балан в юності проживав там зі своєю сім’єю.

Як виглядає екс-дружина Дана Балана

Цікаво, що з такою жінкою, як Тіна Кароль у молдавського мачо так нічого і не вийшло. Коли закінчилися зйомки шоу, артисти відписалися одне від одного в Instagram і живуть далі.

Хоча Дан запевняв свою аудиторію у тому, що усе що вони прожили на екранах з поп-дівою було непідробним, правди це не змінює: Балан та Кароль не наважилися вступати у стосунки, а можливо навіть і не хотіли цього.

До речі, поки співак знаходився в Україні йому встигли прописати ще два романи з молодими дівчатами. Мова йде про красуню з Харкова, а також робітницю з знімального колективу. Тож у фокусі Дана Тіна Кароль, можливо, навіть не знаходилася.