Як змінювалася сучасна ведуча каналу СТБ Надія Матвєєва: особисте життя, де знаходиться, цікаві факти

Завжди сучасна, молода, повна сил та енергії – ведуча телеканалу СТБ Надія Матвєєва постає в хорошому обліку перед глядачами. Як змінилася зірка за весь час? Які цікаві факти із біографії відомі? Де перебуває зараз? Ми розкажемо в нашій статті.

Всі її знають, як зіркову порадницю-подругу, адже навіть через екран – можна отримати цінну пораду з її програми “Все буде добре” та “Все буде смачно”.

Факти із біографії

Народилася 15 листопада 1968 року в Керчі. Все життя обожнювала Чорне море. Тому, дитинство згадує з особливою теплотою та душевністю.

Надія Матвєєва з батьками в дитинстві

Цікавий факт з життя: ім’я при народженні отримала геть інше – Людмила. Зірка поділилася цією історією, чому тепер її кличуть Надія. В піврічному віці маленька дівчинка тяжко захворіла. Їй поставили діагноз крупозне запалення легенів.

Досвідчені фахівці своєї справи зробили операцію успішно, все обійшлося й бабуся дівчинки сказала, що онучку треба було назвати Надією.

Так і сталося, адже у дорослому віці, коли мама Надії розповіла їй цю історію – та зрозуміла, що це ім’я їй точно допоможе стати на шлях успіху. І таки не помилилася.

Зростала старанною, амбіційною дівчинкою. Закінчила школу із золотою медаллю. В маленькому місті реалізувати себе було дуже важко, тому навчалася в Москві в енергетичному університеті.

Проте розуміла, що її справа це – журналістика. В цій галузі вона комфортно себе почувала та розуміла, що обожнює бути в центрі уваги.

Стала відомою завдяки виходу в ефіри шоу “Все буде добре” на СТБ. Вона відразу із редакторки та просто ведучої перетворилася на справжню телезірку, де має свій клуб прихильників.

Особисте життя

Під час проживанні в Москві – Надія познайомилася з першим чоловіком та поїхала до Кременчука, де в нього була робота. Від цього шлюбу зараз виховує сина Владислава, якому 20 років.

Як виглядає син Надії Матвєєвої
Син Надії Матвєєвої

Подружнє життя не склалося. Як зазначила сама Матвєєва, що іноді вона його не розуміла. Проте завдяки йому телеведуча почала свою кар’єру на радіо й не могла уявити, що все вийде.

Там, Надія Матвєєва зустріла свого другого чоловіка за якого вийшла заміж, але розлучилася через одинадцять років подружнього життя.

У 2022 році, ведуча зізналася, що має нового коханого і зараз дуже щаслива. Продовжує активно працювати, жити в Україні й з’являтися на екранах каналу СТБ.

Схожі статті