Олег Винник вразив вовчиць до глибини душі: відростив животик, ходить неголений та щосили ховає свої очі

Відомий український виконавець Олег Винник майже рік знаходиться за кордоном. Як за цей час змінився артист і що про це думають його вовчиці?

Декілька місяців шанувальниці Олега Винника чекали, коли ж він повернеться на сцену та заспіває для своїх слухачів в Україні. Наприкінці весни минулого року стало зрозуміло, що фанатки здебільшого чекають дарма. На зв’язок вийшла адвокат зірки, яка розповіла, що Олег перебуває в Німеччині, де проходить лікування.

Який саме діагноз турбує зірку вона не вказала, заявивши, що про негаразди зі здоров’ям Винника повідомлялося ще до 24 лютого. Власне, зірка дійсно скасував декілька концертів через “проблеми з горлом”.

В мережі показали, як Олег Винник змінився під час війни

Тим не менш, виконавець активно займається благодійністю. Олег регулярно передає українським військам автомобілі. Зазвичай передача відбувається у Польщі. Це стало відомо завдяки Роману Недзельському, який вже декілька разів опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook спільні фотографії з повелителем вовчиць.

Олег Винник вразив вовчиць новим виглядом

Можна помітити, що за цей час артист дещо змінився. Фігура у нього округлилася, а обличчя постійно має рослинність на своїй поверхні. Звичці носити сонцезахисні окуляри на вулиці Винник не зраджує, адже його можуть впізнати в будь-який момент.

Примітно, що для передачі автомобілей Олег кожного разу обирає кольори хакі, щоб бути схожим на українських воїнів.

Винник із авто свого благодійного фонду
Олег Винник вразив вовчиць новим виглядом 

Нагадуємо, шанувальникам досі невідомо, де знаходиться на даний момент бек-вокалістка артиста Таюне. У зв’язку з чутками про таємний шлюб зірок, преса схиляється до думки, що жінка перебуває разом з виконавцем в Німеччині. Останній раз Квітка Таюне виходила на зв’язок на Великдень минулого року.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.