“Мамочка, дякую за життя”: суддя “МастерШеф” Тетяна Литвинова несподівано показала свою матір

Зіркова суддя "МастерШеф" Тетяна Литвинова несподівано для всіх показала свою матусю. Який вигляд вона має? Які цікаві факти відомі із життя Литвинової? Дізнавайтеся просто зараз.

На своїй сторінці в Instagram Тетяна Литвинова поділилася ніжним, чуттєвим та усміхненим фото зі своєю матусею. Вона від щирого серця привітала зі святом – Днем її народження:

“Мамочка, дякую за життя! Дякую, що обрала мого батька і покохала його! Дякую, що є найкращою мамою для мене! Живи вічно!”, – підписала фото Литвинова.

Користувачі соціальної мережі теж приєдналися до привітань матусі зірки, де в коментарях під світлиною написали їй найкращих побажань.

Зазначимо, що між мамою та донькою – є багато спільних рис: форма обличчя, колір волосся, губи, навіть на фото постали в одному чорному образі.

Нагадаємо, що свою популярність отримала завдяки кулінарному шоу на телеканалі СТБ – “МастерШеф”. Професіонал своєї справи давала об’єктивну оцінку стравам учасників, ділилася певним досвідом, допомагала їм та підтримувала.

Також на шоу серед учасників вдалося знайти й друзів. Так, з Ольгою Мартиновською – вони не тільки хороші близькі подруги, а й куми. Для дочки Ольги, яку звати Віра – Литвинова стала хрещеною мамою, яку та дуже любить.

Тетяна Литвинова суддя МастерШеф
Тетяна Литвинова суддя МастерШеф

Нагадаємо, що багато років поспіль Тетяна була суддею кулінарного шоу “МастерШеф”. Рішення піти вона прийняла у 2019 році по закінченню контракту з телеканалом СТБ.

Зараз зірка активно веде свої соціальні мережі. Публікує цікаві та прості відеорецепти дуже смачних та доступних страв.

Схожі статті