“Хочу її головою в смітник”: переможець “Холостячки” Еллерт зчепився в США з бабусями – Мішина не коментує

Знаменитий український гуморист та автор жартів Олександр Еллерт вразив мережу відеороликом зі Сполучених Штатів. Що сталося з зіркою за кордоном?

Через декілька місяців після повномасштабного вторгнення російських військ на території України переможець програми “Холостячка” Олександр Еллерт повідомив про те, що виїжджає за кордон.

Олександр Еллерт показав, як виросла його донька
Олександр Еллерт зчепився в США з бабусями

Перетин українського кордону він ініціював цілком легально, адже повідомив, що отримав дозвіл. Шанувальники очікували, що Олександр повернеться через декілька днів, максимум — тижнів. Однак гуморист не говорив, чи збирається взагалі продовжувати жити в Україні. І дотепер він не розповідає, які в нього плани стосовно Сполучених Штатів, де він опинився минулого року.

Олександр Еллерт зчепився в США з бабусями

Олександр Еллерт вразив новиною з США
Олександр Еллерт зчепився в США з бабусями

Ба більше, чоловік вже працює над отриманням стабільного прибутку за океаном, так як активно створює сюжети про життя в Америці. У новому відео, зірка поспілкувався з місцевими бабусями-емігрантками, які дуже здивували Олександра.

Чоловіку довелося поговорити з бабусями-путіністками, які залишили йому “незабутній” досвід. Зокрема, одна з жінок звинуватила Олександра у тому, що він проплачений журналіст, не соромилася переправляти свою промову образливими висловами, а потім втекла від камери.

Інша не стрималася та зізналася, які почуття викликала в неї героїня нашої статті.

“Я хочу її головою в смітник кинути”, — поділилася емоціями незнайома леді.

Сам Олександра аніскільки не засмутився, звинувачення на його адресу його насмішили і дали можливість показати, які емігранти можуть зустрітися в Штатах. На позитивну налаштованість шоумена для подальшої зйомки це також не вплинуло.

Схожі статті