Ніякий він не Дантес: яке справжнє прізвище в паспорті має колишній Надії Дорофєєвої?

Володимир Дантес – співак, телеведучий та радіоведучий. Екс-чоловік популярної співачки Надії Дорофєєвої. Які цікаві факти із життя Володимира відомі? Яке прізвище змінив багато років тому? Всі відповіді знайдете в нашій статті.

Талановитий, з прекрасним голосом та почуттям гумору  – таким звикли бачити зірку українського шоу-бізнесу Володимира Дантеса. Проте багато прихильників не здогадуються про його справжнє походження, прізвище та цікаві факти із життя.

Цікаві факти із життя

Народився  28 червня 1988 року у Харкові в родині міліціонера. Здобув дві освіти: першу за покликом серця в музичному училищі, де отримав спеціальність педагога по вокалу та другу за порадою батьків – економічну у Харківському політехнічному інституті.

Справжнє ім’я в паспорті Володимир Гудков, а Дантес – це його псевдонім, який взяв, починаючи, творчу кар’єру. В дитинстві мріяв стати, як тато та працювати в поліції. Але хлопчик виріс, зрозумів, що має інші захоплення та таланти. Обожнював музику та навіть співав в хорі.

Володимир Дантес в шкльні роки

Перший крок до популярності зробив у 2008 році, коли  потрапив на “Фабрику зірок-2”. Дійшов до фіналу та познайомився там з майбутньою колегою Вадимом Олійником, з яким створили власний гурт. Продюсером молодих, але перспективних артистів була Наталія Могилевська.

Володимир Дантес та Вадим Олійник

У 2015 році колектив розпався й Дантес зосередився на телевізійній кар’єрі. Але після затяжного мовчання та депресії, співак таки вирішив повернутися на сцену у 2019 році. Випустив першу пісню “Теперь тебе 30”, яка відразу завоювала прихильність багатьох слухачів.

Зараз кар’єра Дантеса стрімко розвивається. Попри розлучення з Дорофєєвою, продовжує активно працювати на радість собі та всіх прихильників.

Схожі статті