Стопами Алли Пугачової: 57-річна Алла Мазур вразила новиною про штучне запліднення – “Кріозаморозка”

Знаменита українська телеведуча Алла Мазур повідомила неймовірну новину про послугу кріозаморозки репродуктивних в Україні. Усі деталі в статті.

Як відомо, Алла Мазур не є активним користувачем соціальних мереж, але найцікавіші новини або думки вона завжди хоче розділити зі своєю аудиторією, тому час від часу на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram можна спостерігати жваві обговорення.

Алла Мазур вразила новиною про штучне запліднення

Алла Мазур підкорила мережу новим стилем
Алла Мазур вразила новиною про штучне запліднення

Нещодавно телеведуча оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відривок сюжету “Телевізійної служби новин”. У ньому Алла розповідає про те, що згодом усі українські воїни, імовірно, зможуть отримати можливість безкоштовно пройти процедуру кріозаморозки репродуктивних клітин. Це дасть можливість українцям зберегти свій генофонд та використати його у майбутньому.

Законопроект розробляється, але чи приймуть його залишається великою загадкою. Тим більше, що він зіштовхнеться з рядом проблем.

Звісно, ті хто наважаться на процедуру кріозаморозки згодом будуть вимушені вдаватися до процедури ЕКЗ. Свого часу на подібні на подібний крок пішла Алла Пугачова, яка заморозила свої яйцеклітини, а потім у шлюбі з Максимом Галкіним отримала можливість стати матір’ю. Але у даному випадку дітей Алли Борисівни виносила інша жінка.

В Україні до даного питання ставляться неоднозначно. У коментарях під публікацією можна знайти відверте негативне ставлення до подальшого штучного запліднення, яке використовується після кріозаморозки. І це не дивлячись на те, що і в українському шоу-бізнесі є зірки, які пішли на ЕКЗ.

Наприклад, свого часу це зробила Камалія. У пари була проблема саме з заплідненням, а от виносила своїх діток співачка самостійно. В неї народилися дві прекрасні дочки Арабелла та Мірабелла.

spot_img

Схожі статті