|
12.02.2023 21:43

Стопами Алли Пугачової: 57-річна Алла Мазур вразила новиною про штучне запліднення – “Кріозаморозка”

Як відомо, Алла Мазур не є активним користувачем соціальних мереж, але найцікавіші новини або думки вона завжди хоче розділити зі своєю аудиторією, тому час від часу на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram можна спостерігати жваві обговорення.

Алла Мазур вразила новиною про штучне запліднення

Алла Мазур вразила новиною про штучне запліднення

Нещодавно телеведуча оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відривок сюжету “Телевізійної служби новин”. У ньому Алла розповідає про те, що згодом усі українські воїни, імовірно, зможуть отримати можливість безкоштовно пройти процедуру кріозаморозки репродуктивних клітин. Це дасть можливість українцям зберегти свій генофонд та використати його у майбутньому.

Законопроект розробляється, але чи приймуть його залишається великою загадкою. Тим більше, що він зіштовхнеться з рядом проблем.

Звісно, ті хто наважаться на процедуру кріозаморозки згодом будуть вимушені вдаватися до процедури ЕКЗ. Свого часу на подібні на подібний крок пішла Алла Пугачова, яка заморозила свої яйцеклітини, а потім у шлюбі з Максимом Галкіним отримала можливість стати матір’ю. Але у даному випадку дітей Алли Борисівни виносила інша жінка.

В Україні до даного питання ставляться неоднозначно. У коментарях під публікацією можна знайти відверте негативне ставлення до подальшого штучного запліднення, яке використовується після кріозаморозки. І це не дивлячись на те, що і в українському шоу-бізнесі є зірки, які пішли на ЕКЗ.

Наприклад, свого часу це зробила Камалія. У пари була проблема саме з заплідненням, а от виносила своїх діток співачка самостійно. В неї народилися дві прекрасні дочки Арабелла та Мірабелла.