Вже не впізнати: Аліна Гросу показала теперішній вигляд після скинутих 5-ти кілограмів – занадто худа

Українська співачка Аліна Гросу поділилася новою сторіз в Instagram, де постала в новому обліку – схудла й тепер може конкурувати з будь-якою моделлю. Як зараз себе почуває зірка? Скільки кілограмів втратила в іншій країні? Читайте в нашому матеріалі.

Так, на своїй сторінці в Instagram, Гросу поділилася новим фото, де відверто розповіла підписникам, що краще себе почуває та скільки кілограмів втратила за цей час:

“Окрім того, що підтягнули моє здоров’я, я ще залишила тут 5 з половиною кг”, – поділилася співачка.

На фото видно, що Аліна Гросу дуже схудла. Проте не можна сказати, що виглядати стала гірше. Відкриті ключиці та плечі, коротенька блуза у поєднанні з джинсами – в такому образі постала перед шанувальниками.

Сторіз Аліни Гросу
Сторіз Аліни Гросу

Нагадаємо, що в жовтні 2022 року Аліна Гросу перенесла серйозну операцію. Всіх деталей вона тоді не розкрила, але зазначила, що хірурги проводили її довгих три з половиною години.

Зараз її самопочуття значно покращилося. Вона знаходиться за кордоном, працює над своїм здоров’ям, емоційним станом і за час перебування в іншій країні – як бачимо помітно схудла.

На жаль, неприємних подій в житті дівчини було достатньо, проте, що саме на неї так вплинуло – ми можемо тільки здогадуватися.

Нагадаємо, що війна, яку розв’язала росія проти України позначилася на її стосунках з Романом Полянським. Відкрито зірка не стала нічого коментувати, проте чітко дала зрозуміти, що все скінчено.

Аліна Гросу таємно вийшла заміж
Аліна Гросу та Роман Полянський

Вона зазначила, що не хоче говорити на цю тему й вважає, що це було її помилкою показувати своє особисте життя на публіку.

Схожі статті