|
13.02.2023 10:06

Вже не впізнати: Аліна Гросу показала теперішній вигляд після скинутих 5-ти кілограмів – занадто худа

Українська співачка Аліна Гросу поділилася новою сторіз в Instagram, де постала в новому обліку – схудла й тепер може конкурувати з будь-якою моделлю. Як зараз себе почуває зірка? Скільки кілограмів втратила в іншій країні? Читайте в нашому матеріалі.
Автор: Юлія Ящук

Так, на своїй сторінці в Instagram, Гросу поділилася новим фото, де відверто розповіла підписникам, що краще себе почуває та скільки кілограмів втратила за цей час:

“Окрім того, що підтягнули моє здоров’я, я ще залишила тут 5 з половиною кг”, – поділилася співачка.

На фото видно, що Аліна Гросу дуже схудла. Проте не можна сказати, що виглядати стала гірше. Відкриті ключиці та плечі, коротенька блуза у поєднанні з джинсами – в такому образі постала перед шанувальниками.

Сторіз Аліни Гросу

Нагадаємо, що в жовтні 2022 року Аліна Гросу перенесла серйозну операцію. Всіх деталей вона тоді не розкрила, але зазначила, що хірурги проводили її довгих три з половиною години.

Зараз її самопочуття значно покращилося. Вона знаходиться за кордоном, працює над своїм здоров’ям, емоційним станом і за час перебування в іншій країні – як бачимо помітно схудла.

На жаль, неприємних подій в житті дівчини було достатньо, проте, що саме на неї так вплинуло – ми можемо тільки здогадуватися.

Нагадаємо, що війна, яку розв’язала росія проти України позначилася на її стосунках з Романом Полянським. Відкрито зірка не стала нічого коментувати, проте чітко дала зрозуміти, що все скінчено.

Аліна Гросу та Роман Полянський

Вона зазначила, що не хоче говорити на цю тему й вважає, що це було її помилкою показувати своє особисте життя на публіку.