Відомий дизайнер спроектував спільну квартиру для Дорофєєвої та Кацуріна: з’їхалися і готуються створити сім’ю

Стало відомо, що Надя Дорофєєва та Міша Кацурін прийняли рішення з'їхатися. Зіркова пара запросила до себе дизайнера, який зробив проєкт для їхньої спільної квартири.

Минулого року Володимир Дантес та Надя Дорофєєва сколихнули мережу зізнанням про рішення розлучитися. Але це далеко не єдиний сюрприз, який насправді очікував на їхніх шанувальників, а вже адже через декілька тижнів стало відомо про роман співачки з ресторатором Михайлом Кацуріним, а ще через деякий час стало відомо і про те, що Володимир Дантес зустрічається з колишньою дружиною цього ресторатора.

Дизайнер спроектував спільну квартиру для Наді Дорофєєвої та Міши Кацуріна

Дорофєєва просить коханого Мішу Кацуріна зіграти разом з нею на сцені
Відомий дизайнер спроектував спільну квартиру для Дорофєєвої та Кацуріна

Жарти жартами, але обидві пари поставилися до своїх стосунків цілком серйозно і живуть душа в душу. Наприклад, Дантес, який не хотів дітей, залюбки став доглядати за дітлахами своєї нової обраниці.

Тим часом Надя та Міша взагалі вирішили жити разом. Про це стало відомо завдяки українському дизайнеру, який у своїй рекламі пригадав кейси, з яким працював. Так, нещодавно реклама архітектора Слави Бальбека з’явилася у багатьох каналах-мільйонниках. І винятком не став канал Фейгіна.

Відомий дизайнер спроектував спільну квартиру для Дорофєєвої та Кацуріна
Відомий дизайнер спроектував спільну квартиру для Дорофєєвої та Кацуріна

Варто відзначити, що буквально декілька місяців тому стало відомо про розлучення співачки з Дантесом. Хоча раніше зіркове подружжя говорило, що нібито взагалі не збирається офіційно розривати шлюб, і зробить це лише тоді, коли хтось з партнерів захоче знову одружитися.

Чи збираються Міша Кацурін та Надя Дорофєєва одружуватися невідомо, але судячи з усього, їхні стосунки вже перейшли на новий етап, адже спільна квартира — це дуже серйозний крок.

Схожі статті