Як виглядає нова дружина Святослава Вакарчука? Скорила його так, що він забув про кохання всього свого життя

Знаменитий український музикант Святослав Вакарчук багато часу прожив у шлюбі з Лялею Фонарьовою, яка була його музою та натхненням. Втім, за декілька останніх років усе кардинально змінилося.

Новина про розлучення Святослава Вакарчука з першою дружиною Лялею Фонарьовою застала його фанатів як грім серед ясного неба. Шанувальники навіть і не здогадувалися про те, що пара проходить через кризу стосунках.

Що відомо про доньку Святослава Вакарчука від Лялі Фонарьової
Як виглядає нова дружина Святослава Вакарчука

Про імовірні романи музиканта, звісно, пліткували. Особливо це стосувалося його підопічної Христина Соловій. Але настільки стрімкого розвитку подій ніхто не очікував. Приблизно через місяць після новини про розлучення стало відомо і про народження первістка Вакарчука. У співака народився син Іван.

Як виглядає нова дружина Святослава Вакарчука

Євгенія Яцута
Як виглядає нова дружина Святослава Вакарчука

Особистість жінки, яка полонила серце Святослава встановили майже одразу. Нею стала продюсерка Євгенія Яцута. Оточення зірок не змогло не помітити вагітність красуні. Але варто відмітити, що Вакарчук так і не підтвердив дану версію. Натомість незабаром після народження сина Євгенія знову з’явилася на публіці з округлим животом. Так стало відомо про другу дитину зірки.

Зараз Святослав Вакарчук є щасливим батьком двох дітлахів. Але найчарівніший час, який тільки можна уявити у батьківстві, він вимушений проводити дуже далеко від свого дому. Власне, не так давно Святослав Вакарчук зізнався, що неймовірно рідко буває з сім’єю. Така ситуація пов’язана з його діяльністю під час повномасштабної війни в Україні, адже Святослав постійно дає благодійні концерти та підіймає бойовий дух воїнам.

Ситуацію в Україні він поставив на перше місце, адже вважає, що від благополуччя держави залежить майбутнє його спадкоємців.

До речі, сама Євгенія також відмовилася від будь-яких коментарів і жодного разу ніяким чином не видала свого зв’язку зі Святославом Вакарчуком.

Схожі статті