“Якщо б я знала”: Христина Соловій вийшла на зв’язок з-за кордону і зізналася, що травмувалась через фанатів

Знаменита українська співачка Христина Соловій дала концерт у Гамбурзі та розповіла, що з нею сталося під час концерту. Усі деталі в нашій статті.

Життя знаменитостей — яскраве та повне, хоча і має безліч недоліків. Як ніхто зірки знають, що таке постійна увага, наявність прихильників, подарунки від незнайомців, тощо.

Христина Соловій покидає Україну
Христина Соловій травмувалась під час концерту

Щоб стати дійсно популярною в Україні Христина Соловій доклала великих зусиль. Спочатку красуня підкорила сцену “Голосу” та стала підопічною Вакарчука, а згодом пішла своїм шляхом, особливим та неповторним.

Христина Соловій травмувалась під час концерту

Найдивовижнішою прикметою слави є любов фанатів, які часом не просто перестають себе контролювати, а буквально готові збити артиста з при зустрічі. Неодноразово Олег Винник розповідав, що йому складно зустрічатися шанувальниками на вулиці, адже вони реагують занадто бурхливо.

Христина Соловій поранилася під час концерту

Нещодавно дісталося і красуні Христині, яка давала концерти в Гамбурзі. Співачка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спочатку відеоролик свого виступу, а після показала травмовану руку.

Соловій зізналася, що це сталося через те, що її занадто міцно тримали в Гамбурзі. Але ця травма була отримана через любов до співачки.

Нагадуємо, що Христина Соловій після початку повномасштабної війни в Україні взяла на себе ініціативу та почала активно давати благодійні концерти. Кошти, зароблені на даних заходах артистка направляє на потреба України. Христина з’являється здебільшого в Європі та на Батьківщині.

Також 2022-го артистка пережила творчий підйом, адже випустила декілька нових відеокліпів. Зокрема один з них мав відеоряд з поетом Сергієм Жаданом.

Схожі статті