Суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська попросилася у “Холостячку-3”: захотіла заміж за щирого українця

Знаменитий український шеф-кухар Ольга Мартиновська сколихнула мережу, зізнавшись що хоче потрапити на романтичне реаліті-шоу. Усі деталі в статті.

У романтичного проєкту “Холостякчка” має всі шанси обігнати по популярності “Холостяка”, адже українські зіркові красуні на перебій говорять про те, що мають бажання взяти участь у шоу.

Ольга Мартиновська заінтригувала мережу імовірною вагітністю
Ольга Мартиновська попросилася у Холостячку-3

Так, декілька місяців тому Григорій Решетнік об’явив кастинг на роль третьої головної героїні франшизи. І поки продюсери та редактори проєкту намагаються знайти ідеальну кандидатуру, Леся Нікітюк та Jerry Heil вже повідомили про бажання доєднатися до проєкту та спробувати знайти на ньому кохання.

Ольга Мартиновська попросилася у Холостячку-3

Конкуренції на кастингу додала і шеф-кухар Ольга Мартиновська. Нещодавно суддя програми “МастерШеф” оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове фото, на якому постала у розкішній коктейлій сукні.

Ольга Мартиновська попросилася у Холостячку-3

У дописі до кадру Ольга напряму звернулася до Григорія Решетніка та запитала його, чи зможе він влаштувати її на проєкт і знайти для неї щирого українця. Втім, така заява могла дещо засмутити частину аудиторії Мартиновської.

Уся справа в тому, що вже багато років її підозрюють у романі з Володимиром Ярославським. Шеф-кухарі не тільки прекрасно ладнають під час зйомок на телебаченні, але й стали настільки близькими, що і співпрацюють на кухні, і створюють разом книги, і проводять разом вільний час. За офіційною версією Ольга розлучена і виховує єдину дочку Віруню від стосунків з колишнім чоловіком.

Імовірний роман з Ярославським залишається для шанувальників великою загадкою, адже тепло та їхніх взаємин та очевидна ніжність одне до одного для багатьох не знаходить іншого пояснення.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.