Тіна Кароль показала старе фото з рідним братом: вона в рожевому пальто з пакетом, а він в спортивному костюмі

Відома українська співачка Тіна Кароль сколихнула мережу, показавши архівне фото зі своїм рідним братом. Як виглядала виконавиця та її брат Станіслав?

Як відомо, Тіна Кароль дуже трепетно ставиться до своєї сім’ї. Не дивлячись на деякі негаразди у взаєминах з батьком, артистка завжди намагається продемонструвати, як любить та цінує людей, які пройшли з нею цей непростий шлях. Одним з таких є її рідний брат Станіслав Ліберман.

Тіна Кароль показала старе фото з рідним братом

Весілля Станіслава Лібермана
Тіна Кароль показала старе фото з рідним братом. Весілля Станіслава Лібермана

Час від часу зірка приїжджає у гості до мами та брата і показує, як проводить час у їхній компанії. Інколи шанувальники можуть розраховувати і на більш ексклюзивний матеріал — архівні фото, з яких можна зробити висновок, якою поп-діва була до популярності.

Наприклад, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram старе фото з Станіславом, яке було зроблено взимку.

Тіна Кароль показала старе фото з рідним братом

Так, на кадрі майбутня виконавиця постала у шапці в полоску, шарфи з візерунком, рожевому пальто, джинсах-кльош та з пакетом у руках. В іншій руці вона тримає Станіслава, який одягнутий у спортивний костюм і на себе на собі важкі сумки.

На тлі можна помітити місто. Імовірно, це Івано-Франківськ, де родина жила на момент навчання Тіни Кароль.

Нагадуємо, після початку повномасштабної війни в Україні Тіна Кароль опинилася у монастирі, а потім перебралася до Польщі де брала активну участь у різноманітних мітингах. Згодом співачка організувала концертний тур різними країнами світу та організовувала благодійний збір коштів. Зараз співачка перебуває в Україні і здебільшого займається перекладом свого репертуару на українську, адже від російської вона відмовилася.

Схожі статті