Друг Ектора Хіменеса-Браво Влад Міцкевич розповів про спілкування з сином після розлучення з дружиною: “Мало”

Владислав Міцкевич є одним з найяскравіших учасників "МастерШеф", і саме через його яскравість та харизму він став цікавим для глядачів. Тому, тепер його особисте життя дуже цікавить українців.

Першу історію кохання Міцкевича та Елі спостерігала вся країна, оскільки кохання зародилося на проєкті, то ці стосунки бачила вся країна. Звісно, було цікаво спостерігати за відносинами на камеру. Проте, після закінчення сезону, кохання не проіснувало так довго, як би хотілося.

Але довго Міцкевич холостяком не ходив, він зустрів дівчину, на ім’я Наталя, яка стала його дружиною та навіть встигла народити йому сина, якого звати Вова. Звісно, певний час родина була дуже щасливою, адже в них було все: любов, дитина, спільні інтереси та цілі. Але й ці, вже більш серйозні стосунки не змогли прожити довго.

Нині Владислав знову є холостяком, оскільки його дружина вже готується до заміжжя, та син, звісно, живе з мамою, тобто з Наталею. Жінка попри свої особисті та незрозумілі для Влада образи дозволяє спілкуватися йому з сином і доволі часто.

Проте зараз у Міцкевича багато роботи, тому, бачитись з сином не завжди є час, і саме це є великою проблемою для чоловіка. Владислав досить активний блогер, тому, він часто спілкується зі своїми підписниками та відповідає на їх питання. І одне з останні було саме про сина, “Мало синочка в розповідях, ви часто бачитесь?  на що кухар відповів:

“Так, це правда, я зараз багато працюю, не вистачає часу взагалі… дуже себе за це корю”.

Міцкевич про сина

Та зовсім нещодавно Міцкевич викладав сторіс з синочком, де він разом з ним грався у себе вдома, і було видно, як маленький задоволений тим, що він проводить час з рідним татусем. Та в цьому і є проблема дорослих людей і їх дітей, які не збігаються у поглядах та розлучаються.

Схожі статті