Олена Зеленська приревнувала Володимира до закордоної красуні Роберти з Європарламенту: це занадто

Володимир Зеленський з 2019 року є президентом України, тому має багато зустрічей з іноземними політиками, президентами, культурними діячами та іншими впливовими людьми.

Звісно, що всі закордонні партнери не є суто чоловіки, як і в нас, тому, Володимир часто має зустрічі з впливовими жінками, і в цьому немає нічого дивного, бо у нашому світі жінки також мають право бути на керуючих посадах та розв’язувати важливі питання у світі. Найяскравішим прикладом жінки-керівника є історія правління Катерини 2-ї.

А ось зустрічі Зеленського з впливовими людьми цього світу стали більш важливими та  частішими через те, що зараз у нас війна. Тому, Володимир літає на зустрічі до інших країн і, оскільки тема війни на нашій батьківщині є болючою для багатьох, то його всі зустрічають дуже тепло. Тобто, обіймають, цілують та говорять слова підтримки. І з жінками таких зустрічей у нашого президента вистачає.

Так, нещодавно Зеленський літав на зустріч з Європарламентом, і там зустрівся з президентом парламенту Робертою Метсолою, яка одразу знайшла спільну мову з Володимиром та дуже міцно його обійняла та поцілувала у щоку. Декому це може здатися дивним, і у мережі вже з’явився жарт на цю тему.

У соціальній мережі instagram користувачі з почуттям гумору зробили колаж, де на першому фото Володимир ніжно дивиться на Роберту, а на другій фотокартці вирізка виразу обличчя Олени Зеленської з інтерв’ю, де її чоловік сказав відому всім фразу про те, що йому не готують сніданки. А також це фото підписали “Так, я не зрозуміла”.

Жарт з мережі

Звичайно перша леді в жодному разі не ревнує Володимира до кожної жінки, яка підтримує та бачиться з Зеленським. Але фантазію користувачів соціальних мереж інколи не зупинити. Тому, ми бачимо багато різноманітних жартів про президента та інших політиків.

Схожі статті