Юля Зайка з “Холостяка-11” розповіла, яка в неї була перша робота: Заливако дуже здивується

Юля Бельченко, яка стала відомою завдяки участі у шоу "Холостяк", де намагалась побороти свої комплекси та завоювати серце головного героя Михайла Заливако. І, дівчині це майже вдалося зробити.

Юлія прийшла на 11-й сезон найромантичнішого шоу та стала однією з головних претенденток на звання переможниці. Проте дівчина досить дивно себе вела, вона абсолютно не проявляла ініціативи, але ображалась, коли Михайло не кликав її на побачення та приділяв час іншим дівчатам.

Юля на фіналі

Було таке враження, що Юля навіть сама до кінця не розуміла, що вона хоче від холостяка, тому що при особистих зустрічах Юля не могла пояснити своїх почуттів, хоча вони були досить сильними та до певного моменту взаємними.

Але у Юлі на проєкті була дуже неоднозначна ситуація, коли її звинуватили у роботі в ескорті, оскільки дівчина багато разів їздила за кордон з різними людьми, проте сама Зайка цю інформацію звісно спростувала, але питання у Михайла були. Тому це також зіграло з нею не дуже гарний жарт.

Але насправді Юля досить розумна дівчина, вона працює у сфері SMM, та навіть, має свої авторські курси. У Зайки є власні проєкти, і їх немало, тому й навчати інших молодих спеціалістів вона вже точно може. Але перша робота дівчини зовсім не стосувалась сфери інтернет-маркетингу.

Днями Юля поїхала за кордон і потрапила до музею, та з цього приводу вирішила пригадати, де вона працювала у свої 18-19 років і що стало її першою офіційною роботою.

“Моя перша офіційна робота – екскурсовод у музею П.Тичини. Мені було 18-19 років. Я поєднувала цю роботу з навчанням на стаціонарі в універі Шевченка” – розповіла Юлія.

Скрін сторі Юлі Зайки

Тож, Юля досить сильно здивувала багатьох своїх підписників, та зрештою й сам Михайло Заливако був би дуже здивований, якби дізнався це раніше.

Схожі статті