Ольга Фреймут покинула Великобританію, але не через повернення до України: ревізорка опинилась в новій країні

Знаменита українська телеведуча, яку багато що пов'язує з Великобританією, покинула свою, мабуть, найулюбленішу країну та вирушила в абсолютно інше місце.

Ольга Фреймут – відома в Україні та за кордоном телеведуча. Жінка в українському шоубізнесі знана як зіркова блондинка, Ревізор чи телевізійна пара знаменитого телеведучого, а від початку повномасштабного вторгнення росії на територію України, волонтера Сергія Притули.

Ольга Фреймут також неабияка знавчиня етикету та стилю. Її світлини на сторінці в соціальній мережі Інстаграм надихають мільйонів жінок на стильні образи. Окрім успішної кар’єри та неабиякої впізнаваності, жінка ще й хороша мама. Вона має трьох дітей, найстаршу з яких народила у Великобританії, де довго перебувала майже по нині.

Фреймут із найстаршою донькою
Фреймут із найстаршою донькою

Жінка опублікувала сторіс, яка збентежила підписників та підписниць: покидає англомовну країну та їде взагалі не додому.

Раніше стало відомо, що знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут виїхала з України. До того ж, зробила вона це разом зі своїм чоловіком – генеральним директором Нового каналу Володимиром Локотком, від якого жінка має двох менших дітей. Про це якось розповідав колега Фреймут Слава Соломко. Чоловік тоді проводив один із благодійних заходів на підтримку України.

Знаменитий телеведучий згадав Олю Фреймут, коли дякував жінкам, які відвідали благодійний захід.

Але на противагу словам Соломки, у серпні 2022-го року Ольга Фреймут в інтерв’ю українському виданню “КП в Україні” розповідала, що вона з їхніми спільними двома дітьми від гендиректора Нового Локотка перебуває у Великій Британії, а її чоловік залишився у Києві. За словами ведучої, її старша дочка від попередніх стосунків живе та навчається у США.

Схожі статті