Олег Винник “наростив” собі волосся і перевершив Кароль: шевелюра також пшенична, але довга і блискуча

Відомий український виконавець Олег Винник неодноразово змінював свою зачіску, але одного разу йому дійсно вдалося здивувати своїх найвідданіших шанувальників.

Репутацію повелителя вовчиць Олег Виннику вдається зберігати не тільки завдяки романтичному та ліричному репертуару, але й завдячуючи своїм зовнішнім даним. Глибокі сині очі, пшеничний колір волосся, прекрасна фігура — усе це впливає на сприйняття музиканта аудиторією.

Окрім розкішних природних даних Олег не забуває доповнити їх прекрасним почуттям стилю, стриманою жестикуляцією, вмінням рухатися, тощо. Особливу увагу зірка звертає на свою зачіску.

Олег Винник показав себе з довгим волоссям

Періодично артист вносить зміни у вигляд своєї шевелюри. Втім, її кольору він не змінює, залишаючи натуральний пшеничний відтінок.

Олег Винник показав себе з довгим волоссям

Але як з’ясувалося, поекспериментувати з довжиною повелителю вовчиць все ж таки захотілося. Зробити йому це вдалося на зйомках. Олег Винник поділився з шанувальниками фотографіями зі зйомок третьої частини комедії “Скажене весілля”, які тривали два місяці.

На одному з кадрів він взяв перуку та приміряв її на собі. Як би там не було, але навіть таке довге волосся безперечно підійшло повелителю вовчиць. Та й він себе почував досить комфортно.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні шанувальники артиста втратили з ним зв’язок. Після того, як колеги почали критикувати співака, його юристи вийшли на зв’язок та повідомили про справжню причину відсутності зірки в українському інформаційному просторі. Виявляється, Олег захворів і виїхав лікуватися в Німеччину. Під час війни він активно допомагає Україні автомобілями, які передає воїнам. За рік його зовнішність кардинально змінилася, адже відсутність зйомок та недуга вплинули на спосіб життя артиста.

Схожі статті