У Андрія Данилка є людина, яка зав’язує йому шнурки зубами: це не мама Сердючки Інна Білоконь (ФОТО)

Андрій Данилко, більше відомий своїм сценічним псевдонімом Вєрка Сердючка, показав підписникам та підписницям, хто зав'язує йому шнурівки.

Андрій Данилко – знаменитий як в Україні, так і за кордоном виконавець популярних пісень. Щоправда чоловік більше відомий скрізь своїм неперевершеним сценічним образом Вєрки Сердючки. Данилко настільки влився в образ, що його вже дуже багато років можуть називати Вєркою чи Вєрою. Український співак свого часу прославився ледь не на весь світ виконанням веселих та смішних навіть трохи пісень, так би мовити з життя простої української жінки.

Вєрка Сердючка також має популярну мамулю, роль якої на сцені виконує Інна Білоконь. Цих двох персонажів шоубізу українців навіть не можуть уявити розділеним. Та ось нещодавно знаменитий Андрій Данилко сколихнув мережу, а з тим, звісно, і підписниць та підписників новою фотографією. На ній чоловік позує, сидячи на стільці, дивлячись кудись далеко. Данилко весь у спортивному стилі, без жодного сценічного гриму.

Скріншот зі сторінки Данилка
Скріншот зі сторінки Данилка

Чоловік сидить у чорних джинсах, куртці та кепці. На його ногах – біло-чорні кросівки. На світлині чоловік не сам. Поряд із ним ще два загадкові персонажі – так само якісь чоловіки. Один із них тримає яскраво-жовтий плакат-афішу про концерт Вєрки Сердючки дванадцятого лютого.

Інший же чоловік здивував своєю позою та діями: незнайомець у чорній шкіряній куртці та чорній кепці зубами затягує шнурівки Сердючці, поки Андрій Данилко дивиться кудись вдалину.

Під фотографією Вєрка Сердючка поділився вдячністю до закордонних підписникі. Хвилю слів спасибі підхопили й коментатори в мережі. Вони написали чоловікові про свою вдячність за його творчість та креатив.

Схожі статті