Три покоління жінок: Лідія Таран показала свою маму і доньку в Парижі. Хто на кого схожий? (ФОТО)

Знаменита українська телеведуча показала фотографію з Парижа, куди вона звозила своїх дівчат – маму та донечку, які так між собою разом із Лідією схожі.

Лідія Таран – популярна українська телеведуча новин. Жінка популярна своїм умінням розповідати новини так, ніби вона дійсно цілій Україні. Окрім своєї блискучої кар’єри, Лідія Таран ще і прекрасна сім’янинка. Вона має прекрасну донечку Василину, якій ось-ось виповниться шістнадцять років. Також доросла, сорокап’ятирічна телеведуча має прекрасні стосунки зі своєю матір’ю Марією Гаврилівною. Це вона демонструє на власній сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Наразі Лідія Таран працює кореспонденткою ТСН, оскільки вона перебуває у Франції. Там жінка разом із найближчими знайшла такий собі прихисток на час повномасштабної війни в Україні. Лідія Таран мешкає в невеликому місті Нансі, де вона працює та вчиться.

Таран проживає в будинку однієї із французьких сімей. Жінка продовжує працювати ще й у журналістиці – поєднуючи дві точки: Україну та Францію. Вона успішно поєднує і роботу, і материнство.

Лідія розповіла, як часто накриває її туга за рідним домом, за Батьківщиною, проте жінка не скаржиться. Каже, живе більш-менш добре, а дискомфортно нині всім українцям та українкам.

А ось недавно до телеведучої приїхала мама Марія Гаврилівна. Жінка давно мріяла побачити Париж. Саме тому Лідія, Василинка та Марія Гаврилівна вирушили у столицю Франції.

Мама та донька Лідії Таран
Мама та донька Лідії Таран

Лідія показала мамі Ейфелеву вежу, собор Нотр Дам де Парі, Версаль. Також Марія Гаврилівна захотіла побувати на цвинтарі Монпарнас, де похований Симон Петлюра.

Після Нового року ми втрьох сіли на потяг і вирушили в невелику подорож. Заради мами, не заради себе. Після свят же вона негайно завимагала повертати її додому, на дачу. Вмовити її залишитись на довше нам не вдалось, – поділилася Лідія.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.