|
14.02.2023 14:36

Ніяка вона не Огнєвіч: ось яке прізвище друга Холостячка країни змінила багато років тому в паспорті

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч побудувала свою кар'єру під розкішним псевдонімом, який важко забути. Але які ж справжні ім'я та прізвище артистки?

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч з’явилася на українській сцені яскраво та одразу запам’яталася і своєю вродою і талантом. Втім, мало хто на той час знав, ким насправді є неймовірна красуня, яка регулярно з’являється на екранах.

Злата Огнєвіч розсекретила свої справжні ім’я та прізвище

Злата Огнєвіч розсекретила свої справжні ім’я та прізвище

Справжні ім’я та прізвище Злати Огнєвіч — Інна Бордюг. Звісно, так її не називають ні в інтерв’ю, ні в шоу, а кличуть Златою.

Тим часом, як саме називають співачку у сім’ї достеменно невідомо. Цілком імовірно, що найближчим та найріднішими людям Злата дозволяє використовувати її справжнє ім’я.

Злата Огнєвіч розсекретила свої справжні ім’я та прізвище

А от своїх батьків та рідну сестру артистка показує шанувальникам регулярно і з великим задоволенням. Зірка не приховує свого особистого життя від фанатів.

Нагадуємо, що після закінчення зйомок шоу “Холостячка-2” Злата Огнєвіч не змогла зберегти стосунки з Андрієм Задворним. Чоловік повів себе неочікувано, адже залишив артистку заради поїздки, а по поверненню заявив, що хоче розірвати стосунки. У пост-шоу Огнєвіч побачила зізнання Андрія, що він прийшов на проєкт заради піару, як нібито і інші учасники.

Артистка розплакалася через розчарування, а бізнесмен тим часом, здається, від сорому. Коли ж шоу закінчилося Злата записала відеозвернення, в якому розповіла про своє розбите серце, що дуже розгнівало Андрія. Обидва після даного інциденту рушили до психотерапевтів і до сьогодні проходять терапію. Андрію вже вдалося побудувати нові стосунки, а от Злата з даним питанням зовсім не поспішає.