Розірвав любовний трикутник: Святослав Вакарчук зробив вибір між дружиною Лялею Фонарьовою і коханкою

Незадовго до початку війни родина Святослава Вакарчука пережила неймовірно щасливо подію і не менш серйозну драму. Усі деталі в нашій статті.

20 років Святослав Вакарчук та Ляля Фонарьова були прикладом для глядачів, які вірили у їхнє безкінечне та щире кохання. У пари не було спільних дітей, обидва вели дуже закритий образ життя, тому користувачі мережі могли ділитися лише здогадками щодо того, що відбувається в родині.

Останні роки Святославу намагалися приписати романи на стороні, і як з’ясувалося принаймні один все ж таки був. Позаминулого року Святослав повідомив що розлучається з дружиною. Жодних деталей він не дав, але вже через два місяці стало відомо, що у артиста є син.

На той момент хлопчику вже було декілька місяців. Назвали його Іваном

Святослав Вакарчук зробив вибір між дружиною і коханкою

На Святослава Вакарчука після розлучення з Фонарьовою задивляються молоді жінки
На Святослава Вакарчука після розлучення з Фонарьовою задивляються молоді жінки

Подейкували, що Ляля сприйняла новину про появу спадкоємця у свого чоловіка дуже болісно і ніби навіть потрапила у лікарню. Втім, дана інформація поширювалася лише на рівні чуток.

Натомість користувачам вдалося швидко встановити особистість нової жінки Святослава, не дивлячись на те, що він намагався її приховати. Нею стала продюсерка Євгенія Яцута, яка спілкувалася з музикантом і була вагітною. Через рік шанувальники помітили, що жінка знову виношує дитя. Тоді ж стало відомо, що Вакарчук стане батьком знову.

Таємнича жінка, що відбила Вакарчука у Фонарьової
Святослав Вакарчук зробив вибір між дружиною і коханкою

На цей раз у музиканта з’явилася дівчинка Соломія. Втім, артист вже не мав можливості насолодитися батьківством, адже повномасштабна війна забирала у нього всі сили та час. Святослав Вакарчук робить усе можливе, щоб наблизити перемогу України і відверто говорить, що поставив дану місію на перше місце, адже вона забезпечить його дітям світле майбутнє.

Схожі статті