Ані Лорак у День святого Валентина вперше показала обличчя свого нового чоловіка: “На іноземців тягне”

Українська співачка Ані Лорак завжди вміла здивувати публіку своїми вчинками або різкими змінами у житті. І, насправді, їй завжди вдається це зробити та ввігнати у фарбу її прихильників та хейтерів.

Кароліна була заміжня за турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який згодом зрадив їй, саме тому шлюб розпався. І з того часу Лорак не перебувала у публічних стосунках, можливо, жінка закохувалась, але не наважувалась виставляти це назагал. Оскільки часто зірки не хочуть піддавати свої стосунки загрозі. А, як відомо, коментарі людей дуже сильно впливають на світогляд та на стосунки.

Ані Лорак

Проте зараз Ані Лорак не боїться нічого, тим паче, що у її колишнього чоловіка давно є обраниця. То чому б і Кароліні не подбати про своє щастя. Так, сьогодні, у День всіх закоханих жінка виклала фото зі своїм новим чоловікам. У кадрі вона ніжно обіймається з лисим, високим та статним чоловіком.

Найцікавіше те, що він також є іноземцем, певно Лорак не бачить серед українських та російських чоловіків претендентів на роль її коханого. Чоловіка звуть Ісаак Віджаков, і судячи з його профілю в соціальній мережі instagram він філософ та духовний наставник. А живе обранець співачки на Ібіці.

Невідомо, як пара познайомилась, але те, що між ними зав’язалися романтичні стосунки – це 100%. Адже Кароліна дуже ніжно підписала свої романтичні кадри.

“Блаженне кохання, яке стукає у твої двері, коли ти менш за все очікуєш цього. Давай святкувати кожну секунду. Моє кохання” – написала Лорак.

У коментарях люди розділилися на два табори, перший бажає щастя Лорак та Ісааку, а інші критикують її позицію під час війни в Україні та вважають, що це недоречно нині публікувати, тому йде критика пари та її обранця.

Схожі статті