Стало відомо, скільки грошей запросила родина Решетнік за роль радіоведучих до 14 лютого: сума баснословна

Голос Григорія Решетніка можна впізнати з мільйону, адже багато років Гриша був фірмовим голосом каналу СТБ. Тому, роль радіоведучого йому близька та дуже знайома.

Вже більше 15-ти років Григорій працює телеведучим і досі залишається обличчям каналу СТБ. Але крім роботи на телебаченні, чоловік ще й береться за різноманітні проєкти, як рекламні, так і не рекламні. Оскільки він та його родина є реальним прикладом для всієї країни. Тому Христину та Григорія досить часто кличуть стати обличчями якогось бренду, взяти участь у рекламах та різних проєктах.

Родина Решетнік

Гриша дуже зразковий сім’янин і його стосунки з Христиною є ідеальними, принаймні вони так їх позиціюють, що вся країна хоче собі таку ж саму ідилію в родині. Родина Решетнік навіть вирішила зробити свій подкаст про стосунки, на який прийшло доволі багато людей, оскільки вони дійсно вклали весь свій сімейний досвід та дають на курсі дуже цінні поради для правильного розвитку стосунків.

Наприклад, цього року до Дня святого Валентина мережа магазинів “Ашан” в Україні запропонували зірковій родині взяти участь у романтичному проєкті під назвою “Любов переможе”. Його суть полягає у тому, що люди розповідають історії свого кохання або зізнаються у почуттях, дедлайн збору життєвих історій тривав до 10-го лютого, тому у родини було 4 дні для того, щоб відібрати найромантичніші історії та озвучити їх на всю країну в рамках мережі “Ашан”. Ця інформація розміщена на офіційній сторінці магазину.

“14-го лютого ми на цілий день запускаємо радіоефір “Любов переможе” з Григорієм та Христиною Решітніками у ролі ведучих. Саме вони розповідатимуть про кохання. І якщо дуже захочете, навіть про ваше. Просто напишіть вашу історію кохання або привітання для своєї половинки у формі за посиланням” – написано на сторінці “Ашану”.

Тож, такий експіріенс сьогодні можна почути у будь-якому магазині “Ашан” та навіть розпізнати свою історію або привітання. І за цей робочий та романтичний день родина Решетнік запросила досить гарну суму грошей.

Схожі статті