Оля Мартиновська змусила Ярославського ревнувати і показала фото з новим красенем: “Як його не любити?”

Оля Мартиновська у День святого Валентина несподівано показала фотокартку не з Вовою Ярославським. Це дуже здивувало багатьох прихильників судді "МастерШеф", проте Оля все пояснила відразу.

Особисте життя Ольги цікавить всю країну, оскільки вона відома та дуже талановита жінка, яка сама зробила свою кар’єру та досягла висот. Звісно, за талановитими людьми досить цікаво спостерігати, і завжди бентежить, що ж там коїться в реальності.

Оля Мартиновська

Певно кожен, хто цікавиться життям Мартиновської знає, що вона була заміжня, і чоловіком став її колега. Але в той період жінка дуже багато часу приділяла роботі, навіть попри вагітність Оля працювала багато, навіть занадто. Вона їздила у різноманітні відрядження, і, звісно, рідко бувала вдома.

Та чоловік Ольги, на жаль, не витримав такого ритму життя і піддався своїм інстинктам. Оскільки Мартиновська не змогла пробачити зрад, то подала на розлучення. Таким чином, вже кілька років суддя “МастерШеф” незаміжня, але виховує донечку Віру, яка є для неї неймовірною радістю у житті за будь-яких обставин.

Та Олі дуже часто приписують роман з колегою Володимиром Ярославським, проте судді не дають жодних коментарів з цього приводу. Проте вони дуже часто проводять час разом поза знімальним майданчиком. Наряджають ялинку, беруть участь у фотосесіях, носять однакові луки та майже всюди разом. Звісно, це гарний привід аби подумати про стосунки між Олею та Володимиром, але підтвердження таки немає.

Та сьогодні, у День святого Валентина Мартиновська виклала чорно-білу світлину з чоловіком, він красивий, статний, і, досить гарно виглядає поряд з Олею. Та жінка відразу передбачила всі чутки, які можуть народитися дивлячись на фото і додала підпис.

“Нє, не бойфренд. Просто давній і справжній друг! Просто він дуже красивий і талановитий! Просто нас так гарно сфоткали. Я розкажу пізніше про Мірошнікова Кирила, про його сукні і не тільки, в які він мене одягає” – написала Оля.

Також жінка додала, що він чоловік, зроблений в Україні, а це найкраще, і як його не любити. Тож, чоловік на фотокартці – це гарний друг Ольги та дизайнер одягу, який носить і сама Мартиновська.

Схожі статті