Хто з українських зірок знайшов свою другу половинку під час війни: Остапчук, Астаф’єва, Цимбалюк та інші

Війна – це, безперечно, трагічний час, однак навіть у такі випробовування багато людей, як розходяться, так і знаходять одне одного і власне підтримку в цей час.

Війна внесла свої корективи в життя кожного з нас. Багато сімей розлучилися ще під час масштабної пандемії коронавірусу – тоді вони не витримали постійного перебування одне з одним. Потім сталася повномасштабна війна: українські зірки, як і ми з вами, переживають щоденний стрес та переживання. Багато хто на підґрунті цього розійшовся, нашумівша історія стала, наприклад, у Дантеса та Наді Дорофєєвої. Але не все так печально: деякі зіркові пари навпаки – зійшлися, знайшли собі коханих людей, тих, які підтримують одне одного.

Тарас Цимбалюк та Світлана Готочкіна

Знаменитий український актор Тарас Цимбалюк і не витримав кохання під стресом війни, і на противагу цьому – знайшов собі нову людину. Артист розлучився з популярною у світі моди візажисткою Тіною Антоненко. Довго самотнім Тарас не був: у мережі почали говорити про його роман із популярною рестораторкою Світланою Готочкіною.

Попри те, що чоловік та жінка приховували свої стосунки, шанувальники та шанувальниці швидко розсекретили зіркове кохання.

Тарас Цимбалюк та Світлана Готочкіна
Тарас Цимбалюк та Світлана Готочкіна

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська

Знаменитий український телеведучий Володимир Остапчук не давав офіційних коментарів стосовно свого особистого життя. Чоловік не розповідав, що розлучився з дружиною, проте пильні підписники та підписниці помітили, як Остапчук закрутив новенький роман: його обраницею стала журналістка Катерина Полтавська.

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська
Володимир Остапчук та Катерина Полтавська

Дар’я Астаф’єва

Знаменита українська співачка та модель Дар’я Астаф’єва досі не розповідає, хто є її обранцем серця. Крім того, Даша говорила, що зараз не час для стосунків, але серцю не накажеш.

За словами Астаф’євої, бойфренд оригінально до неї залицявся, а тому – підкорив її серце.

Схожі статті