“Це” сталося, а він не передзвонив: Єфросініна розповіла, як її чоловік вчинив з нею на початку їхнього роману

Відома українська телеведуча Маша Єфросініна вперше розповіла деталі її роману з майбутнім чоловіком Тимуром Хромаєвим. Як це було, дізнайтеся в нашій статті.

У ток-шоу “Дорослі дівчата” Маша Єфросініна та Оля Полякова зазвичай обговорюють найдивовижніші теми, і все, що вони розповідають стосується їхнього особистого життя.

Раніше Маша розповідала про те, як познайомилася зі своїми майбутнім чоловіком Тимуром Хромаєвим, але ніколи не розповідала про іншу сторону цього знайомства, яка виявилася доволі незвичайною та смішною.

Маша Єфросініна прорекламувала власний бренд одягу
Маша Єфросініна розповіла, як її чоловік кинув її на початку їхнього роману

Маша Єфросініна розповіла, як її чоловік кинув її на початку їхнього роману

Так, нещодавно вона зізналася, що насправді Тимур їй не передзвонив після того, як у них була близькість, але усе перевернулося догори дригом, коли телеведуча прийняла рішення зробити перший крок вперше своєму житті.

Маша Єфросініна показала зворушлив відео зі святкування річниці
Маша Єфросініна розповіла, як її чоловік кинув її на початку їхнього роману

“Мій чоловік Тимур — це єдиний чоловік в усіх моїх скажемо так стосунках, романах, таке інше, кому я написала сама. Бо все траплялося по тому сценарію, який завжди був у мене вже нормальним. Відбувся се*с, відбулося побачення і вони зникають. І тут, Оля, я б ніколи в своєму житті, ніколи не написала і не подзвонила. Мені 23. Ми пере*пали і він зник. І проходить місяць. І в мене трапляється день народження. І мені вручають премію “Чорна перлина”, така премія в галузі шоу-бізнесу, фешену, тощо. І знаєш, Оля, я сиджу і думаю, чергова моя премія, черговий світський вихід я одна.. Хочу з’явитися на заході національного масштабу з красивим чоловіком під руку. Я йому пишу: “Тимур, привіт, я бачу, що в нас не складається, але в мене до тебе прохання. Ти не міг би супроводжувати мене на захід Чорна перлина, в якості мого супутника. Це нічого не означає. Я бачу, що ти не телефонуєш вже три тижні. Ти потім можеш так само зникнути, але допоможи мені”. Він написав: “Звісно”. Просто дуже довге довге повідомлення, і одним словом “звісно”. І я: от дурепа, дурепа, тупиця! Нащо я написала, Боже. Бо я ламала себе, свій характер свої стереотипи, свою самооцінку. Я відшкрібала свою самооцінку від підлоги”

Втім, саме цей крок повністю перевернув хід подій, і Тимур зрозумів, що мав шанс втратити кохання усього свого життя.

Схожі статті