В День Валентина Кацурін показав палкі поцілунки з Дорофєєвою, а Дантес ніжно привітав Кацуріну: хто кого

Кохання - це прекрасне почуття. Воно надає крила та змушує наважитись на необдумані вчинки. Воно п'янить і затьмарює свідомість, наче вино.

Декому зібрати волю в кулак і сказати “я тебе кохаю” – неабиякий подвиг. Попри це, є ті, хто не соромиться кричати про свої почуття на весь білий світ.

За традицією 14 лютого всі сторінки у соціальних мережах рясно засіяні публічними зізнаннями у коханні. Хтось робить це чуттєво, а хтось із гумором підходить до привітань із Днем святого Валентина. Сьогодні ми розкажемо про те, як українські зірки привітали своїх найрідніших зі святом.

Володимир Дантес

Український співак, колишній чоловік Наді Дорофєєвої привітав свою другу половинку із днем усіх закоханих. Дантес опублікував тендітне фото Даші Кацуріної з її донькою. Під постом Володимир вирішив бути не багатослівним, а просто коротко написав: “Дякую тобі”. Відповідь на цей жест не змусила себе чекати. Даша відповіла на слова коханого так: “Володя, розчулив мене, так несподівано. Ти все знаєш”. Ось так коротко, однак глибоко висловила свої почуття відома пара.

Друзі, які ніби помінялись половинками
Друзі, які ніби помінялись половинками

Ектор Хіменес Браво

Відомий шеф-кухар, незмінний ведучий телепроєкту “МастерШеф” на каналі СТБ Ектор Хіменес Браво також не залишив свято без уваги. На своїй сторінці в Instagram чоловік опублікував романтичне відео зі своєю коханою. Ектор поділився світлинами пари, що супроводжувалися піснею “Вовчиця” Олега Винника. Він зізнався, що надзвичайно сумує за дівчиною, адже вона наразі перебуває закордоном. Крім того, чоловік подякував коханій за те, що вона у нього є.

Примітно, що Ектор не залишив підписників без привітань та смішного контенту. Чоловік поділився креативними саморобними валентинками зі своїми фото. Як написав сам зірковий шеф, ці листівки на будь-який випадок. Тепер кожен має змогу привітати свою другу половинку Ектором-валентинкою на будь-який смак. Потрібне елегантне привітання? Не проблема! Ектор у смокінгу до ваших послуг. Потрібно додати вогню у стосунки? Ізі! Ектор-спокусник передасть вашій коханій найкращі побажання.

Міша Кацурін

Знаменитий український виконавець, нинішній обранець Наді Дорофєєвої теж не залишив без уваги свою дівчину. Він так само розповіів про почуття на цілий світ.

Схожі статті