Залишилися без подарунків на День Валентина: Тіна Кароль, Лідія Таран, Злата Огнєвіч та інші самотні красуні

Деякі українські зірки повністю віддають свій вільний час роботі, будуть успішну кар'єру і абсолютно не зважають на любовні історії, тому День Валентина святкують самі.

Українські знаменитості – справжні відчайдухи в робочих питаннях. Вони дуже багато працюють, аби невпинно самовдосконалюватися та здобувати все більших та більших успіхів у кар’єрному плані. Із таким насиченим графіком наші зірки часто не зважають на особисте життя, тому святкували День Святого Валентина без другої половинки.

Тіна Кароль

Знаменита українська співачка, істинна поп-діва мала справжнє кохання, мабуть, лише один раз. І, певно, на все життя. Жінка була заміжньою за своїм продюсером Євгеном Огіром, який уже багато років тому помер від важкої хвороби – від раку шлунку. Більше жінка не знайшла нікого. Наразі Тіна Кароль самотня, виховує сина від Огіра.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Лідія Таран

Популярна українська телеведуча так само одна святкувала День усіх закоханих. Жінка має прекрасну донечку Василинку. Нещодавно знаменита ведуча відвідала прекрасне місто, яке називають світовою столицею кохання – Париж. Однак туди жінка поїхала не з коханою людиною – та все одно з рідними: із мамою та донькою.

Лідія Таран
Лідія Таран

Злата Огнєвіч

Знаменита українська співачка відома не тільки своїм голосом, а ще й тим, як вона брала участь у другому сезоні популярного телевізійного шоу “Холостячка”. Там її серце обрало учасника Андрія Задворного, однак побудувати щось більше, аніж стосунки в межах телеекрану, у жінки та чоловіка не вийшло.

Після виходу “Холостячки” Огнєвіч ще якийсь час афішувала подробиці особистого життя, проте після повномасштабного вторгнення цю тему в своєму блозі зірка практично не піднімає.

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч

Схожі статті