Володимир Остапчук переїхав на квартиру в елітному ЖК на Печерську в Києві: під’їзд як в дорогому готелі

Відомо, що телеведучий Володимир Остапчук самотнім довго не залишився. Зараз він зустрічається з іншою дівчиною та навіть переїхав до нової квартири в елітному районі Києва. Що про це відомо? Дізнаваймося разом.

Так, на своїй сторінці в Instagram зірковий ведучий країни показав, в якому районі мешкає та під’їзд самого будинку. На кадрах бачимо елітний ЖК, хороший дорогий ремонт, затишну атмосферу навколо.

Такі апартаменти дійсно дорогі. На світлинах Остапчук провів мініекскурсію своїм під’їздом, де зазначив:

“Хочеться відмітити якийсь дорогий готель, але це просто під’їзд”, – пише в сторіз Володимир.

Сторіз Володимира Остапчука
Сторіз Володимира Остапчука

Також нагадаємо, що зірка родом із Черкаської області, міста Умань. Він завжди з теплотою згадує рідний край й навіть теперішні апартаменти порівнює з домом:

“Досі кожного разу в під’їзді думаю, що це не моя вулиця Тищика в Умані, але теж нічого”, – пише Остапчук.

Сторіз Володимира Остапчука
Сторіз Володимира Остапчука

Зазначимо, що в ЖК Tetris Hall й проживає зірка зі своєю новою коханою 22-річною Катериною Полтавською. Це один із найпрестижніших комплексів закритого типу в столиці. Своїм виглядом нагадує гру тетріс. Це дуже затишне місце класу “бізнес”. У своїй сторіз Володимир показав й територію будинку.

ЖК в столиці, де проживає Володимир Остапчук
ЖК в столиці, де проживає Володимир Остапчук

Нагадаємо, що Катерина Полтавська часто ділиться у своїх соціальних мережах спільним життям з Володимиром Остапчуком. Раніше дівчина розповідала, що шукали нову квартиру в житловому комплексі, де наявний генератор й таки знайшли. У ЖК Tetris Hall є кав’ярня для всіх мешканців, що є великим плюсом.

Схожі статті