Після фото у сімейних луках Оля Мартиновська здійснила заповітну мрію Володимира Ярославського: “Дякую тобі”

Здійснення мрій – це взагалі щось казкове та особливе. У кожному з нас сидить маленький мрійник, чиї бажання досі не виконані.Проте декому щастить.

Новини про роман між Ярославським та Мартиновською ширяться вже давно, проте самі вони не поспішають їх підтверджувати. Хоча, насправді вся інформація лежить на поверхні. Проте не можна поспішати з висновками. Інколи люди сприймають подану інформацію так, як їм хочеться, а не так, як це є насправді.

Оля та Володимир
Оля та Володимир

Звісно спільні фотокартки, однакові, майже сімейні образи, відео з затишного дому, романтичні фотосесії, поїздки за кордон разом, робота разом та багато інших приводів. За ними цікаво спостерігати, оскільки вже кілька років поспіль тримається головна інтрига, радом пара чи ні.

Натомість днями, Ярославський виклав сторіс у свій профіль в instagram, де подякував Мартиновській за те, що вона здійснила його заповітну дитячу мрію. А погодьтеся, про дитячі мрії зазвичай розповідають далеко не кожному. А Володимир розповів Ользі.

Звісно, там немає нічого надто особливого, проте Вова приїхав до готелю, який порадила Мартиновська, чим і зробила кухаря щасливим.

“Оля Мартиновська, дякую тобі за здійснену мрію. Коли я був малий, то мріяв про будиночок з мансардою” – розповів Вова.

Здійснена мрія Володимира
Здійснена мрія Володимира

А далі він просто подякував Ользі за пораду та описав свій номер та місце розташування готелю.

Скрін сторіс Ярославського
Скрін сторіс Ярославського

Тобто, мрія хоч і малесенька і навіть багато людей точно не звертали уваги на такі прості та дитячі бажання Володимира, але, як виявляється. тільки не Оля. Вона подбала про комфорт свого колеги порадивши готель у самому центрі міста, та ще й здійснила його заповітну мрію, чим і зробила Ярославського трохи щасливішим.

Схожі статті