Легенда шоу про схуднення: що сталося з тренерами “Зважених та щасливих” – Луценко, Обуховський, Узелков

Телепроєкт "Зважені та щасливі" – квиток у нормальне життя для людей із зайвою вагою. Знання в схудненні, підтримку та допомогу надавали відомі тренери країни. Як зараз виглядають Аніта, Ігор та В'ячеслав? Чим займаються? Дізнавайтеся далі.

Прем’єру першого сезону легендарного шоу про схуднення глядачі змогли побачити у 2011 році. Не тільки учасники змагалися між собою, а і їх тренери.

На чолі червоної команди стояла Аніта Луценко, а синьої – Ігор Обуховський. У 2014 році до них приєднався В’ячеслав Узелков й очолив команду зелених.

Аніта Луценко

У цієї тренерки – підопічні не знали, що таке пощада. Її характер, мотивація, сила духу допомагали учасникам боротися за своє ідеальне тіло. В шоу Аніта мала свою тактику. На тренуваннях вона була жорсткою і не жалкувала своїх учасників. Але після  – була справжнім наставником, порадником та другом.

Зараз Аніта Луценко активно веде свої соціальні мережі. Ділиться різними тренування та марафонами для тих, хто давно мріяв повернути себе у форму. Також можна знайти багато цікавих дописів на тему харчування, питної води та усіляких активностей.

Має донечку Мію, яка у вересні 2022 року пішла до першого класу в державній британській школі у передмісті Лондона. Зізнається, що дуже хотіла, щоб її дитина навчалася в Україні.

Аніта Луценко з дочкою

Ігор Обуховський

Добрий, м’який та розуміючий – таким запам’ятався цей тренер в шоу “Зважені та щасливі”. Його посмішка та харизма зачаровували всіх учасників. Та навіть попри свою доброту, вимагав від підопічних максимальної віддачі.

Ігор Обуховський не любить надмірної уваги до своєї особистості. Але для своїх прихильників у соціальних мережах публікує поради для схуднення, різноманітні вправи та рецепти правильного харчування. Зараз на телеекранах майже не з’являється.

У 2017 році одружився та має маленьку донечку, яка часто з’являється в його Instagram.

В’ячеслав Узелков

Тренер зеленої команди. Бойовий, амбіційний, який тільки прийшов до шоу у 2014 році – привів до перемоги свою учасницю Юлію Науменко.

Відомо, що у 2018 році розлучився з Мариною Боржемською після 22 років подружнього життя. Вона також була однією із тренерів в шоу.

В'ячеслав Узелков не бачиться з дітьми після розлучення з Мариною Боржемською
В’ячеслав Узелков з колишньою дружиною та дітьми

Має двох дітей: сина Роберта та дочку Олівію. У 2021 році прийшов знайти нове кохання на шоу “Одруження на осліп”, проте нічого не вийшло. Він зізнався, що досі кохає й не забуде колишню дружину Марину.

В'ячеслав Узелков з дітьми
В’ячеслав Узелков з дітьми

Схожі статті