Друга дружина Остапчука Христина Горняк показала, з яким красенем зустрілась в Києві: гнучкий як Влад Яма

Христина Горняк останнім часом дуже активно веде свій особистий блог в соціальній мережі instagram. Її активність зросла після розлучення з Остапчуком, який також досить активно ділиться новинами зі свого життя.

Христина стала другою дружиною шоумена і відомого телеведучого Володимира Остапчука. Познайомились вони ще під час процесу розлучення Володі з першою дружиною Оленою Войченко. Тоді жінку звинувачували у тому, що вона є коханкою чоловіка, який ще не розлучений. Звісно, Христині було нелегко чути на свою адресу якісь звинувачення, але вона на той момент це гідно витримала та не відмовилась від свого щастя.

Христина Горняк
Христина Горняк

Разом подружжя було трохи понад два роки, і протягом цих років вони демонстрували настільки щире щастя, що вся країна затамувавши подих спостерігала за стосунками Горняк та Остапчука, оскільки вони були дуже яскраві та красиві. Таке відчуття було, що пара живе у своєму окремому світі, де немає сварок і інших проблем побутових.

Проте, минулого року між Христиною та Володимиром пробігла чорна кішка, яка перегорнула їхні стосунки з ніг на голову. І вони припинили спілкуватися, почали уникати зустрічей один з одним та відверто не вітати один одного зі святами. Тому, звісно все це призвело до офіційного розлучення, на жаль.

Зараз же Христина живе в Австрії, а точніше у місті Відень, там дівчина будує своє нове життя, вона винаймає там квартиру та часто зустрічається з подругами. А також Горняк знайшла для себе хобі – це танці. І це не є групові зайняття, вона займається з тренером, якого часто демонструє у своїх історіях.

Сторіс Христини
Сторіс Христини

Але на цілий місяць Христина випала з тренувального процесу через стан здоров’я, тому, звісно пропускала танці, але як тільки вона видужала, то відразу повернулась до свого тренера, з яким вона кайфує від танців та від того, як вона виглядає при цьому. Тому, тепер Христина знову займається улюбленою справою.

Схожі статті